Korting voor meerdaagse evenementen

Organiseert u een meerdaags evenement en zoekt u nog naar een geschikte attractie om het publiek mee te vermaken? Bij Heesbeen krijgt u nu korting wanneer u kiest voor een langere huurperiode. Zo kunt u voordelig uw attractie een paar dagen laten staan.

50% korting op iedere volgende dag

Het huren voor een meerdaags evenement wordt met de aanbieding van Heesbeen zeer aantrekkelijk. Wanneer u een attractie voor meerdere dagen wilt huren krijgt u elke volgende dag 50% korting. Deze aanbieding geldt voor alle attracties. Zo kunt u de attracties van Heesbeen voordelig huren voor een meerdaags evenement, zoals een teamweekend of kampweek.

Weekendaanbieding

U kunt nu ook profiteren van onze spectaculaire weekenddeal. Huur een attractie voor een heel weekend en betaal slechts 1,5 keer de huurprijs in plaats van 2 keer. Daarnaast kunt u de attractie op vrijdag ophalen en pas op maandag terugbrengen in plaats van op zondag. U krijgt hierdoor niet alleen 25% korting, maar ook nog eens een dag extra gratis! Zo bespaart u flink op de huur van uw attractie en kunt u heel het weekend genieten van het leukste vermaak.

Profiteer nu van deze aanbieding

Bent u nog op zoek naar een attractie voor uw evenement of feestje? Bekijk ons ruim assortiment aan vermaak en plezier voor alle leeftijden. Heeft u interesse in één van onze attracties? Neem dan contact met ons op. We besprek graag de mogelijkheden met u.