Bent u nog op zoek naar een actief, leuk en ontzettend populaire activiteit voor op uw volgende evenement, verjaardagsfeest of teamuitje? Heesbeen heeft dé oplossing voor u. Bij ons kunt u alles huren voor een geweldige lasergame! Huur onze lasergame uitsluitend in combinatie met het opblaasbare doolhof en bezorg uw gasten, collega’s of vrienden en familie gegarandeerd een leuke middag.

Een dag vol spanning

lasergamen

Een lasergame is een hartstikke leuk en spannend spel wat u binnen en buiten kunt spelen. Duik gewapend met een lasergun de donkere kamers in en ga op zoek naar de tegenstanders. Vind een weg door het oneindige doolhof terwijl u in teams of één tegen één de strijd aan gaat. Het doel van het spel is om alle tegenstanders uit te schakelen. Richt uw laser op het laserpistool van uw tegenstanders om hem of haar uit te schakelen. Verstop uzelf voor de tegenstander om te overleven en probeer op een opvallende manier door het doolhof te bewegen. Een lasergame huren is compleet veilig en een leuke activiteit om samen te doen. In het spel wordt er gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht.

Lasergamen in het donker

Als u bij Heesbeen de lasergame huurt, kunt u dankzij het bijgeleverde dak ook het hele labyrint verduisteren. Dit zorgt voor nog meer spanning en een uniek spelletje lasergame! Dankzij de mogelijkheid om in het donker te spelen kunnen de deelnemers zich beter verstoppen en ongezien door het doolhof bewegen, wat ervoor zorgt dat ze niet meteen uitgeschakeld worden en het spel langer leuk blijft. Zou u graag begeleiding bij het spel willen hebben? Dat is geen probleem! Dan zorgen wij ervoor dat er een oogje in het zijl wordt gehouden en dat de spelregels duidelijk zijn voor elke deelnemer.

Ga voor het meeste plezier en huur bij Heesbeen!

Voor welke gelegenheid u ook een spannend spel lasergamen wilt huren, bij Heesbeen bent u aan het juiste adres. Dankzij ons doolhof tilt u het spel naar een hoger level en zijn uw gasten verzekerd van een fantastische middag. U hoeft zelf niet meer na te denken over de locatie, begeleiding of veiligheid, dat doen wij namelijk allemaal voor u. Zou u graag wat meer informatie willen hebben over dit populaire spel en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!