Heesbeen staat voor u klaar in de lente met de leukste attracties

Het wordt langzamerhand weer warmer, het zonnetje breekt vaker door en we willen steeds meer naar buiten: het wordt weer lente! En als de lente aanbreekt: schieten de buitenevenementen weer als paddenstoelen uit de grond! Bij Heesbeen hebben we de leukste attracties voor alle leeftijden om uw evenementen om te toveren in een waar succes. Welk evenement u ook gaat organiseren: wij weten er raad mee. Bent u benieuwd naar onze diverse opties?

Wat organiseert u in de lente?lente attracties

Waar u ook naar op zoek bent: wij hebben het in ons assortiment. Ga voor een volledig themapakket als u de jongsten van uw bezoekers wilt vermaken op hoog niveau met springkussens en bijpassende spellen, kijk tussen onze attracties voor de mooist vormgegeven springkussens, hindernisbanen of bijvoorbeeld rodeostieren, zet leuke spellen neer voor jong en oud of organiseer wedstrijdjes met onze uitdagende stormbanen. En wordt er echt lekker weer voorspeld? Kies dan uit onze diverse waterattracties voor optimaal vermaak!

Alles voor de sportliefhebbers

Vanaf de lente is het weer mogelijk om sportmiddagen buiten te organiseren. Wij hebben bijvoorbeeld alles voor een sportieve voetbalmiddag! Maar natuurlijk doen wij dat met een leuke twist voor extra plezier. Denk bijvoorbeeld aan onze Voetbaldarts, waarbij voetballers van alle leeftijden door gaten kunnen schieten voor een zo hoog mogelijk puntenaantal, onze Pannakooi om samen te oefenen of ons Tafelvoetbalspel Levend voor een reuzegezellig teamspel op een heel nieuw level!

Bij Heesbeen kunt u terecht voor al uw feestbenodigdheden

Wat voor evenement u deze lente ook organiseert, bij Heesbeen kunt u terecht voor alle benodigdheden. Naast de leukste attracties en spellen hebben we ook al het nodige partyverhuur voor u in het assortiment. Zo komt u nooit tafels & stoelen, tenten & kramen, aankleding of bijvoorbeeld een bar & benodigdheden tekort.

Wij hebben alles voor u in huis!

Organiseert u een themafeest, sportmiddag of een evenement voor Pasen, Pinksteren of Koningsdag? Dan hebben wij altijd de juiste attracties voor u. Dankzij onze persoonlijke service kunt u al uw wensen met ons bespreken en zorgen wij dat het amusement op uw evenement vlekkeloos verloopt. Reserveer uw benodigdheden op tijd via het aanvragen van een vrijblijvende offerte en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bieden u uiteraard een passend en professioneel advies. Vier de lente met Heesbeen!