Het levend tafelvoetbalspel

Organiseert u een evenement en bent u nog op zoek naar vermaak? Dan is het levend tafelvoetbalspel van Heesbeen misschien wat voor u. Met het levend tafelvoetbalspel heeft u een originele en actieve attractie voor tijdens uw evenement.

Teamwork en plezier

Het tafelvoetbalspel heeft een opblaasbare bodem en aluminium schuifbuizen waar alle spelers met een gordelband aan vast zitten. Op deze manier wordt de bewegingsvrijheid beperkt en moet u samen werken om te kunnen scoren. Teamwork is dus vereist en de lenigheid wordt bij vlagen ook op de proef gesteld. De elastische gordelbanden en de bijkomende onhandigheid zorgt ook voor het nodige plezier.

Sportieve uitdaging

Het levend tafelvoetbalspel is uitermate geschikt als onderdeel van een meerkamp maar kan ook los worden gebruikt voor een competitie. Daag elkaar uit en speel partijen in twee teams van vijf spelers. U kunt er zelf voor kiezen om op tijd te spelen of na een aantal doelpunten te wisselen. Zo krijgt uw evenement of feestje een echt wedstrijdelement en wordt er voor de nodige spanning en plezier gezorgd.

Geschikt voor jong en oud

Het levend tafelvoetbalspel kan voor meerdere evenementen worden ingezet. Een team- of bedrijfsuitje is mogelijk, want het spel is uitermate geschikt voor volwassenen. Voor kinderfeestjes is deze attractie ook mogelijk, het tafelvoetbalspel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Wel wordt aangeraden altijd twee begeleiders bij het spel te houden om zo een oogje in het zeil te houden terwijl de bal over het opblaasveld vliegt.

Levend tafelvoetbalspel huren

Wilt u een leuke en sportieve ervaring voor tijdens uw evenement? Dan is het levend tafelvoetbalspel van Heesbeen de uitgelezen mogelijkheid. Let wel op dat u zelf voor een bal zorgt, deze wordt niet meegeleverd bij de attractie. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met ons.Levend tafelvoetbalspel