Met Hemelvaartsdag iets organiseren?

Hemelvaartsdag is al om de hoek! Dé dag die wordt doorgetrokken naar het hebben van een lang weekend. Op Hemelvaartsdag wordt er door heel Nederland van alles georganiseerd. Uiteenlopende evenementen worden op de been gezet en de campings staan vol met gezinnen vanuit het hele land. Het is dan ook de uitgelezen dag om de lente te vieren. Dus of u nu meedoet aan Boerderijdag, een muziekevenement organiseert, een personeelsuitje tot stand brengt of uw campinggasten een onvergetelijke dag wilt bezorgen: bij Heesbeen bent u aan het juiste adres!

hemelvaartsdag attractieVoor diverse evenementen

In verband met de drukte rondom Hemelvaartsdag is het een goed idee om op tijd al uw benodigdheden bij ons te reserveren. Wij hebben genoeg in huis om uw gasten of bezoekers te vermaken, welk weer het ook wordt. Zijn de weersvoorspellingen goed? Denk dan aan ons springkussen met glijbaan, de waterattracties, een competitiespel of een stormbaan. Vermaak de kinderen op en top door ze lekker uit te laten razen. Bij minder weer kunt u bij ons ook terecht voor tenten en kraampjes, een bar met al de benodigdheden of bijvoorbeeld publiekstrekkers. Organiseert u een muziekevenement? Denk dan aan genoeg stoelen en tafels, en natuurlijk facilitair zoals een muziekinstallatie.

Wij adviseren u graag!

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten wij precies wat leuk zou passen op een evenement. Overleg daarom gerust met ons wat uw plannen zijn en wat voor ervaring u de gasten zou willen geven. Wij hebben altijd een professioneel advies voor u klaar, afgesteld op uw persoonlijke wensen. Hierbij houden we rekening met de weersverwachting, het aantal bezoekers en natuurlijk uw budget. Zou u attracties of feestattributen voor meerdere dagen willen huren? Dat is geen probleem, overleg met ons de mogelijkheden zodat wij met u mee kunnen denken.

Klop bij Heesbeen aan voor een geslaagde dag

Wij zetten ons graag in om uw evenement compleet te laten slagen. Daarom zorgen we dat alles vanaf het begin tot eind goed is geregeld. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Heeft u nog vragen over ons assortiment, het huren ervan of het halen en terugbrengen? We zijn elke werkdag bereikbaar om u van alle nodige informatie te voorzien. Tot snel bij Heesbeen!