Mobiele Klimwand

Klimwand

Eén van de eyecatchers van Heesbeen is onze Mobiele Klimwand! Deze wand is maar liefst 10 meter hoog en bestaat uit 3 verschillende klimparcoursen. Wie is het slimste en/of het snelste en vindt de weg naar de top?

Plezier voor jong en oud

De Mobiele Klimwand is zowel voor jong als oud erg geschikt. Plaats uw handen zo dat u goede grip hebben en probeer vervolgens uw voeten zo te plaatsen dat u blijft staan. De bel lijkt heel erg ver weg maar dit laat u niet klein krijgen. Tel de meters maar af naar de top. Eenmaal boven kunt u natuurlijk even genieten van het prachtige uitzicht. Deze 10 meter hoge attractie is een echte aanwinst voor uw evenement. Voordeel voor de winter; U kunt uw schoenen aanhouden op deze attractie.

Veiligheid

Doordat alle deelnemers via een tuigje gezekerd worden aan de wand, is deze attractie erg veilig. De minimale leeftijd zit hem in de lengte van de deelnemer. Over het algemeen kunnen kinderen vanaf 7 jaar goed naar boven. De klimwand dient uitsluitend gebruikt te worden onder begeleiding van minimaal één, maar liever twee, volwassen begeleiders. Er is enkel bij de op-/afbouw even stroom vereist.

Interesse in deze eyecatcher?

Heeft u interesse in de mobiele Klimwand? Vanaf € 592, – per dag kunt u deze attractie al huren! Bij ons kunt u er ook nog voor kiezen om deze attractie door ons te laten opzetten of eventuele begeleiding in te huren. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen!