Nieuw bij Heesbeen: themapakketten

Vanaf nu biedt Heesbeen complete themapakketten aan, waardoor u verzekerd bent van een all-inclusive evenement afgestemd op een thema. Ideaal, want zo hoeft u niet alle attracties los te bestellen, maar heeft u gelijk een totaalpakket!

Themapakket samenstellenJungle Jumping Balls

Bij Heesbeen kunt u zelf uw themapakket kiezen. Wij hebben verschillende pakketten opgesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit drie verschillende attracties voor een vaste prijs. Bent u benieuwd naar deze themapakketten? Wij lichten kort onze verschillende pakketten toe.

  1. Air Adventure spektakel pakket. Voor de echte avontuurliefhebbers vanaf 12 jaar. In dit pakket zit onder andere een hindernisbaan, slingerbal, glijbaan en nog veel meer.
  2. Brandweer dorp. 112 brandweer dorp is ideaal voor de kleintjes. Dit pakket bestaat onder andere uit een glijbaan, bounce ballen, springkussen en base-jump.
  3. Voetballiefhebbers opgelet! Dit pakket is geschikt voor jullie met verschillende attracties, waaronder een pannakooi, voetbalboarding, poolball en nog veel meer!
  4. Piraat pakket. Wie durft er deel te nemen aan de hindernisbaan van de piraten? Of te springen op onze piratenboot met klimkanon?
  5. Western World. Neem je de rodeostier, schiettent of toch de hindernisbaan? Ervaar het zelf!
  6. Winter Wonderland. De winter is nog niet afgelopen. Daarom hebben wij een speciaal pakket voor de winterliefhebbers met een bobsleebaan, klimberg, hindernisbaan ski en nog veel meer! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  7. Jungle Beleef de jungle met onze base-jump jungle, klimpalmboom en springkussen in tijgervorm. Dit pakket is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Wie gaat er mee naar de jungle?
  8. Sea World. Bang van water? Welnee! Wij hebben het perfecte pakket opgesteld voor mensen die houden van de zee. Dit pakket bestaat onder andere uit een snappy vis, klimvuurtoren, kinderland octopus en een springkussen sea world. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Interesse in onze themapakketten?

Heeft u binnenkort een kinderfeestje, schoolfeestje of evenement met kinderen? Dan zijn onze themapakketten ideaal voor uw situatie! Reserveer snel uw themapakket via onze webshop of neem contact met ons op voor eventuele vragen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.