Nieuw: de base jump!

Nieuw in het assortiment bij Heesbeen Attractieverhuur: de base jump! Met deze geweldige attractie knalt uw evenement er echt uit, ongeacht het thema. Via de trap klimmen de kinderen naar boven. Eenmaal boven staan zij voor een lastige keuze: rechtsaf voor een geweldige glijpartij of linksaf voor een onvergetelijke vrije val van 2 meter! De base jump is in verschillende thema’s verkrijgbaar en dus een aanvulling voor ieder evenement!

Verschillende thema’s 

Base Jump Circus is de attractie die naadloos aansluit bij een evenement in circusthema. Alle toekomstige clowns en acrobaten zullen zich zeker vermaken met deze attractie. Een stoere piraat of zeerover gaat natuurlijk geen uitdaging uit de weg. Alle stoere jongens en meiden kunnen zich uitleven op het Base Jump Piraat toestel, wat een must is voor ieder piratenthema. Met het Base Jump Aqua spring of glijd je letterlijk in het diepe. Deze mooie onderwaterwereld is een echte publiekstrekker op uw evenement en past natuurlijk perfect in een waterthema. Altijd al willen klimmen op en springen van een hooiberg? Dit gevoel komt wel heel dicht in de buurt met de Base Jump Hooiberg. De boerderij was nog nooit zo leuk.

Basejump in themapakketten

Vanaf nu biedt Heesbeen complete themapakketten aan, waardoor u verzekerd bent van een all-inclusive evenement, altijd inclusief begeleiding, afgestemd op een thema. Bij onder meer de themapakketten Circus, Piratenland, Sea World en Kinderboerderij kunt u de base jump attractie toevoegen aan het pakket, zodat de kinderen hierop een onvergetelijk avontuur kunnen beleven. Het toestel is ook als los onderdeel te huur!

Huur uw base jump

Heeft u binnenkort iets te vieren of organiseert u een evenement? De base jump maakt het onvergetelijk! Huur dit toestel in een themapakket of als los onderdeel op uw evenement. Wilt u meer informatie of wilt u direct dit toestel huren? Bezoek dan de website of neem contact met ons op, zodat we u goed kunnen helpen.