Nieuw: de Bungee Trampoline

Het is u wellicht niet ontgaan. Eind januari is onze bungee trampoline gestolen. Een van onze populairste attracties is meegenomen op een aanhanger. Omdat dit een absolute topattractie in het assortiment van Heesbeen was, hebben we besloten een nieuwe Bungee Trampoline aan te schaffen. Deze attractie is gegarandeerd een aanvulling op ieder evenement!

Ervaar de adrenaline kick

Met de duo Bungee Trampoline kunnen twee personen tegelijkertijd op een eigen trampoline zich de hoogte in laten katapulteren. Met een stevige gordel, die verbonden is aan goed gespannen elastieken, kunnen kinderen vanaf 15 kilo meters de hoogte in springen. In tegenstelling tot luchtkussens en springkussens biedt de bungee trampoline een zwaartekrachtloze adrenaline kick waar iedereen uren plezier aan kan beleven. “The sky is the limit”, dat is het motto van deze attractie, waarbij de gebruiker torenhoog boven alles en iedereen uitspringt!

Een aanvulling op ieder evenement

Huur de Bungee Trampoline eenvoudig bij Heesbeen Attractieverhuur. Deze attractie is een aanvulling op ieder evenement en elke verjaardag. Let op: u dient voor permanent gebruikstoezicht op uw evenement te zorgen. U kunt dit ook door Heesbeen laten verzorgen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden door contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.