Nieuw filiaal in Houten

Funpromotie-bedrijf Air & Fun is binnenkort terug van weggeweest. Attractieverhuur Heesbeen heeft in Houten altijd een groot magazijn gehad om het voormalige promotiebedrijf te kunnen huisvesten. In 2010 is dit overgenomen en valt het onder de vleugels van Heesbeen. Zoals u wellicht al vernomen heeft, keert Heesbeen na 12 jaar terug naar de plek waar het allemaal begon: Nuenen. Air & Fun verhuist dus met ons mee, maar komt snel terug met een nieuw filiaal in Houten, zodat u gebruik kunt blijven maken van de ijzersterke diensten van Air & Fun.

Wat is Air & Fun?

Air & Fun is een promotiebedrijf dat uw merk, product of dienst op een leuke, attractieve manier onder de aandacht brengt. De concurrentie neemt in hoog tempo toe, waardoor het als bedrijf zijnde steeds lastiger wordt om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie. Funpromotie biedt echter een legio aan mogelijkheden. Met een doordacht totaalconcept worden kleine en grote promoties van merken, producten en diensten tot een succes gemaakt. Met onder meer promoties, publiekstrekkers, attracties en sampling kunt u de (potentiële) klant aanspreken en ervoor zorgen dat de klant uw bedrijf verkiest boven de concurrent. Funpromotie heeft dus een hoge toegevoegde waarde voor ieder bedrijf.

Meer informatie

Air & Fun is binnenkort terug van weggeweest, met een nieuw filiaal in Houten. Woont u in de omgeving van Houten en heeft u meer informatie of een advies op maat nodig? Of bent u nog niet helemaal overtuigd van wat funpromotie voor u kan doen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst om van uw merk of product een onvergetelijk promotie succes te maken.