Nieuwe voorjaarsattracties bij Heesbeen!

Heesbeen is weer helemaal klaar voor het voorjaar! Wij hebben nieuwe voorjaarsattracties toegevoegd aan ons assortiment, zodat u echt kunt genieten van het voorjaar. Dus wilt u eens wat anders, kijk dan eens naar onze nieuwe aanwinsten! Lees snel verder voor de verschillende soorten attracties.

Jungle Jumping Balls

Deze nieuwe Jungle Jumping Balls is ideaal voor kinderen die houden van avontuur. Deze attractie is 15 x 4 x 4,5 meter. Geschikt voor de echte wedstrijdspelers die het Jungle parcours afgaan via giga bounce ballen!

Jungle Base Jumpdiscokussen

De Jungle Base Jump is een klimhelling van 7,5 meter hoog, waarbij er met twee personen tegelijk op geklommen kan worden. Durft u het aan om zo hoog te klimmen? Wie niet waagt, wie niet wint!

Piraten Mini Run

Deze nieuwe Piraten Mini Run is een stormbaan van 9 meter lang. Deze stormbaan is een echte eyecatcher door de 3D-piratenschip. De kinderen komen onderweg obstakels tegen, die zij op een echt schip ook tegen komen! Wie haalt het einde van dit parcours?

Piratenboot

Deze kleurrijke, uitdagende Piratenboot is een all-in springkussen! In het springkussen zijn er verschillende soorten obstakels geplaatst voor groot en klein. Uiteraard is er ook gelegenheid om lekker te springen en te glijden van de glijbaan! Deze boot is 5 meter lang, 4 meter breed en 4,5 meter hoog. Met wie springt u mee?

Springkussen Sea World

Dit prachtige springkussen is ideaal voor de kleintjes tussen ons. Het springkussen is 4 x 3 x 2,8 meter en is overdekt. De prachtige combinatie van de kleuren van blauw, oranje en geel maken het thema compleet. Kinderen hebben urenlang speelplezier met dit prachtige springkussen!

Disco Springkussen

Springkussens zijn al super leuk! Maar een disco springkussen is toch gaaf? Wij hebben het musthave springkussen van dit seizoen al klaar staan voor u! Dit disco springkussen heeft een diameter van 5 meter en wordt compleet geleverd met LED verlichting en geluidsbox. Wilt u een disco organiseren voor de kids, waarbij springen en dansen tegelijk kan? Neem dan dit springkussen!

Nieuwe attracties uitproberen?

Wilt u onze nieuwste aanwinsten uitproberen samen met de kinderen? Kom dan langs onze open dag in Utrecht op 25 maart van 12:00 uur tot 16:00 uur. Ook hebben wij een open dag in Eindhoven op 15 april van 12:00 uur tot 16:00 uur. Dit is een mooi moment om gratis alle attracties van dichtbij te bekijken. Hopelijk zien wij u daar. Dit wilt u niet missen!

Interesse?

Heeft u interesse in deze prachtige voorjaarsattracties? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden met u door.