fbpx

Nieuws

Betrouwbare 6-persoons bus huren

Gaat u binnenkort met het hele gezin of een klein groepje op vakantie en moet er veel bagage mee? Dit past vaak niet in een doorsnee personenauto. Heesbeen Attractieverhuur heeft de oplossing. Door onze nauwe samenwerking met Autohopper autoverhuur in Nuenen kunnen we u naast attracties ook verschillende auto’s en busjes aanbieden. De 6-persoons bus is de ideale bus voor elke winter- en zomervakantie.

Lees meer

Opvallen met funpromotie

Tussen een legio aan bedrijven wordt het vandaag de dag steeds lastiger om onderscheid te maken. Hoe zorgt u ervoor dat u opvalt ten opzichte van de concurrent, dat uw merk of product sterk wordt gepositioneerd en dat de potentiële klant u verkiest boven een bedrijf van de concurrent? De oplossing is funpromotie.

Lees meer

Heesbeen: de veilige attractieverhuurder

Op 14 februari werden we aangenaam verrast door een onverwachts bezoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De NVWA bewaakt de veiligheid van voedsel en consumentenproducten en kwam onaangekondigd op bezoek bij Heesbeen Attractieverhuur om het reilen en zeilen van ons bedrijf grondig te inspecteren. Spannend!

Lees meer
Stroomloos Themapakket

Themapakket Stroomloos

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u dit leuk aankleden met attracties, maar heeft u geen zin in gedoe met stroom en haspels? Dan is het Themapakket Stroomloos het ideale pakket voor u! Dit pakket op maat is voor elke verjaardag en voor elk evenement een echte toevoeging.

Lees meer

Vier goedkoop carnaval met Heesbeen

Carnaval staat weer voor de deur. Daarom heeft Attractieverhuur Heesbeen haar confetti scherp geprijsd. Verder geldt onze bekende carnavalsactie weer: Huur vier dagen een attractie en betaal slechts twee dagen! Laat de carnaval maar komen!

Lees meer
Renault bakwagen met laadklep

Voordelige bakwagen huren

Gaat u verhuizen en bent u van plan om uw inboedel of goederen zelf te verhuizen? Dan bent u in de regio van Nuenen, Eindhoven, Geldrop, Son of Laarbeek bij Heesbeen Attractieverhuur aan het juiste adres. We hebben de Renault bakwagen met laadklep voor u, ideaal voor het vervoeren van heel veel spullen.

Lees meer

Voortgang van de verbouwing

We kondigden het u al eerder aan. Na 12 jaar keert Heesbeen Attractieverhuur terug naar de plek waar het ruim 35 jaar geleden allemaal begon: Nuenen. In de ruim 35 jaar tijd waarin wij werkzaam zijn, is er enorm veel veranderd en zijn wij hard gegroeid. De nieuwe locatie heeft dan ook een grote verbouwing nodig. Die is inmiddels in volle gang. Maar wat betekent dat voor u?

Lees meer
Toyota Aigo Autohopper

Goedkope auto huren

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goedkope auto? Heesbeen Attractieverhuur heeft een nauwe samenwerking met Autohopper autoverhuur in Nuenen, zodat u naast attracties ook verschillende auto’s en verhuisbusjes kunt huren. Voor een betrouwbare auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer