fbpx

Nieuws

Ijscokar

IJscokarren, perfect tijdens de zomer!

IJscokarren zijn perfect tijdens een evenement in de zomer. Voor kinderen is het heerlijk om even bij te komen met een lekker ijsje tussendoor het klimmen, klauteren en spelen. Ook bij volwassenen vallen onze ijscokarren altijd goed in de smaak.

Lees meer
spellenpakket

Bij ons stelt u uw eigen spellenpakket samen!

Organiseert u binnenkort een spellenmiddag of bent u nog op zoek naar vermaak tijdens uw evenement? Wij bieden een spellenpakket aan waar u zelf de vijf verschillende spellen kunt kiezen. Uiteraard geen simpele bordspelletjes, maar leuke levensgrote spellen. Nu met 33% korting!

Lees meer
Inflatable Roller

De Inflatable Roller!

De Inflatable Roller is het ideale systeem om een luchtkussen mee op te rollen. Met de Inflatable Roller vouwt u eenvoudig met z’n tweeën het luchtkussen netjes en strak op. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om elk luchtkussen op een ARBO verantwoordelijke manier op te vouwen.

Lees meer
heesbeen attractie

Heesbeen, geschikt voor elk soort feest!

Bij Heesbeen bieden we een ruim assortiment aan in attracties, partymaterialen en promotiematerialen. Hierdoor kunt u onze hulp altijd inschakelen bij het organiseren van verschillende feesten, zoals een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje of een bedrijfsuitje.

Lees meer
Voetballiefhebbers

Attracties voor voetballiefhebbers

Wij bieden een hoop attracties aan voor voetballiefhebbers. Organiseert u binnenkort een evenement voor een voetbalclub, een evenement voor voetballiefhebbers of een feest met een voetbalthema? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van verschillende voetbalattracties!

Lees meer
Waterattractie

Waterattracties

Waterattracties zijn ideaal voor tijdens de prachtige zomerdagen! Organiseert u binnenkort een evenement en bent u nog op zoek naar wat vermaak tijdens dit evenement? Wij hebben bij Heesbeen een ruim assortiment aan waterattracties die perfect zijn tijdens de warme zomer.

Lees meer
Logo Heesbeen

Over Heesbeen

Heesbeen was één van de eerste attractieverhuurbedrijven in Nederland. Wij hebben ondertussen al meer dan 35 jaar ervaring in attractieverhuur. Waar het begon met een suikerspinwagen en enkele springkussens, is Heesbeen nu uitgegroeid tot het bedrijf waar u terecht kunt voor uw feest, zeskamp of kinderfeestje.

Lees meer