Onze afhaal filialen en nieuwe filiaal

Heeft u onlangs een springkussen besteld? Of wilt u nog een springkussen bestellen en deze zelf ophalen? Dat is uiteraard mogelijk bij Heesbeen! Zo bespaart u kosten en kunt u zelf uw springkussen afhalen en weer terugbrengen. Wij hebben voor onze klanten in de buurt afhaal filialen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar daarnaast hebben we nog andere afhaal filialen in omgeving Utrecht, Tilburg, Breda en Nijmegen. En sinds kort ook een nieuw filiaal in Land van Heusden/Altena!

Nieuw filiaal: Land van Heusden en Altena

afhaal filialenWoont u in omgeving Gorinchem en Zaltbommel? Dan is het vanaf nu ook mogelijk om uw attracties af te halen in Land van Heusden en Altena. Dit is een nieuw filiaal voor de mensen die wonen in de omgeving van Waalwijk, Raamsdonkveer, Gorinchem en Zaltbommel. Ons filiaal bevindt zich aan de Hoofdstraat 46 in Genderen.

Afhalen omgeving Utrecht

Woont u in omgeving Utrecht? Dan is het mogelijk om uw attracties, zoals springkussens, stormbanen, draaimolens, tenten en andere topattracties af te halen aan de Handelsweg 5B in Lopik.

Afhalen regio Tilburg en Breda

Woont u in de regio van Tilburg en Breda en wilt u liever zelf uw afgehuurde attractie afhalen? Dat is mogelijk aan de Dorpenbaan 6B in Rijen.

Afhalen regio Nijmegen

Ook voor de liefhebbers die een attractie willen bestellen en afhalen in omgeving Nijmegen kunnen terecht bij ons afhaal filiaal. Ons adres voor het afhaal filiaal is Industriepark 4A in Wijchen.

Verzending ook mogelijk

Heeft u geen vervoer of geen zin om te reizen naar een afhaal filiaal? Dan is het ook mogelijk om uw attractie te transporteren naar de bestemming waar u graag de attractie wilt plaatsen voor uw feestje, evenement of andere gelegenheid.

Vragen over de verzendmogelijkheden?

Heeft u vragen of opmerkingen over de verzendmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.