Onze Hindernisbaan Formule 1 voor de echte fans!

Vanaf 5 maart is het weer zo ver: het Formule 1 seizoen gaat van start! Nederland zit vol met echte Max Verstappen fans, waardoor onze Hindernisbaan Formule 1 altijd een daverend succes is op evenementen en feesten. Organiseert u een evenement in het teken van Formule 1 en bent u op zoek naar het leukste vermaak voor de jongsten onder de bezoekers? Dan kunt u bij Heesbeen terecht voor de diverse attracties, spellen en springkussens. Lees hier meer over deze indrukwekkende hindernisbaan!

Amusement van de hoogste plankspringkussen formule 1

Onze hindernisbaan in het thema van Formule 1 zorgt ervoor dat kinderen tot en met 16 jaar een middag vol plezier hebben. De opblaas hindernisbaan is maar liefst 16 meter lang en geeft kinderen de mogelijkheid om door het circuit te kruipen, langs de pionnen richting het erepodium. Vind een weg langs een levensgrote raceauto en probeer als eerste over de finish te glijden! De hindernisbaan is uitstekend voor wedstrijdjes: wie is het snelste en wint een leuke prijs? Uiteraard is de hindernisbaan met vlag en wimpel door alle veiligheidscontroles gekomen. Zorg wel dat er permanent gebruikstoezicht gehouden wordt door een volwassene. Zo kunnen de kinderen veilig spelen!

Deze hindernisbaan is een echte eye catcher

Het is een prachtige hindernisbaan met een mooi design die meteen de aandacht vraagt van alle bezoekers. Kinderen die uw feest of evenement betreden zullen meteen overdonderd zijn door dit springkussen helemaal in teken van hun grootste held! Uiteraard kunt u de hindernisbaan zelf ophalen en terugbrengen. Wij hebben aanhangers en bussen voor u te huur als u zelf niet over een geschikt vervoersmiddel beschikt.

Daarnaast leveren wij natuurlijk altijd de gewenste service: heeft u liever dat wij hem naar u toe brengen en de baan ook weer ophalen? Bespreek dan gerust uw wensen met ons! Wij zorgen graag dat uw dag vlekkeloos verloopt. Ook met het op- en afbouwen en het gebruikstoezicht kunnen we u natuurlijk uit de brand helpen. Wij denken altijd met u mee voor een passende oplossing.

Organiseer een onvergetelijke dag

Reserveer de Hindernisbaan Formule 1 op tijd voor de gewenste datum door een vrijblijvende offerte aan te vragen voordat het te laat is! Wilt u graag meer weten over het luchtkussen zelf, onze service of de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We bieden u graag een professioneel en passend advies. Heesbeen maakt van uw evenement een groot succes.