Onze opblaasbare kerstman mag niet missen in december!

Organiseert u dit jaar een kerstevenement en wilt u een onuitwisbare indruk achter laten op uw gasten of klanten? Met de 4,5 meter hoge opblaasbare kerstman van Heesbeen Attractieverhuur tovert u uw locatie om tot een ware kerstattractie. Deze betoverende publiekstrekker verwelkomt gasten al van ver en brengt direct de feestelijke sfeer naar iedereen die uw evenement nadert. Onze opblaasbare kerstman is perfect voor kerstmarkten, kerstborrels, themadagen in uw winkel en voor andere evenementen rond de kerstdagen.

Pak uit met uw versieringen!Opblaasbare kerstman

Kerst is de tijd van het jaar waarin we graag uitpakken met onze versieringen, en wat is er nu indrukwekkender dan een reusachtige opblaasbare kerstman? Deze vrolijke verschijning is perfect voor allerlei soorten evenementen tijdens de feestdagen. Of het nu een kerstmarkt, een ijsbaan, een kerstboomverkoop of een ander feestelijk gebeuren betreft, deze kerstman is dé eye-catcher die uw evenement onvergetelijk maakt. Dankzij de grootte van deze opblaasbare kerstman zal deze niet te missen zijn in het straatbeeld en wordt interesse en nieuwsgierigheid gewekt, terwijl de sfeer direct gezellig is!

Eenvoudig en flexibel huren bij Heesbeen

De opblaasbare kerstman is beschikbaar voor slechts €124,- per dag. Zo kunt u uw evenement eenvoudig meerdere dagen in de kerstsfeer dompelen zonder uw budget te overschrijden. En voor de ultieme feestelijke touch, bieden we zelfs een Rodeo Rendier aan als entertainment voor uw gasten!

Maak uw kerstfeest compleet!

Bij Heesbeen Attractieverhuur draait kerstmis niet alleen om de kerstman. Wij bieden uiteenlopende extra’s om uw evenement compleet te maken! Van het huren van een waar Winter Wonderland tot een indrukwekkende arrenslee met rendieren, wij staan klaar om uw feest om te toveren tot een ware kerstviering. Laat uw gasten genieten van leuke foto’s en creëer een onvergetelijke kerstsfeer.

Reserveer direct uw opblaasbare kerstman

Wilt u dat uw evenement dit jaar de schijnwerpers steelt? Twijfel dan niet te lang en reserveer vandaag nog onze 4,5 meter hoge opblaasbare kerstman! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Maak uw kerst compleet met Heesbeen Attractieverhuur en verwelkom uw gasten in een betoverende kerstsfeer! Bij Heesbeen maken we van uw kerst een onvergetelijke ervaring dankzij onze uiteenlopende publiekstrekkers en attracties.