Onze vernieuwde website!

Met trots presenteren wij u onze vernieuwde website! De website heeft een nieuwe uitstraling gekregen die overzichtelijk en kleurrijk is opgebouwd. Via onze nieuwe website willen wij onze klanten nog beter te woord staan over onze diensten en attracties.

Beschikbaar op tablet en/of mobiele telefoon

Wij vinden het belangrijk dat we op elk moment bereikbaar zijn. Daarom hechten wij extra waarde aan een duidelijke structuur. Tegenwoordig gebruikt iedereen een mobiele telefoon of een tablet. De vernieuwde website is ook beschikbaar op uw mobiele telefoon en tablet. De grootte van de pagina wordt automatisch aangepast aan de grootte van uw tablet of mobiel. Dat is extra fijn om onze attracties te bekijken!

Aanpassingen

De belangrijkste aanpassing is de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de website. Voorheen waren sommige onderwerpen onduidelijk weergegeven. Op dit moment is alles leesbaar en duidelijk ingericht met behulp van een navigatiebalk. Deze zal helpen om diverse attracties makkelijker te vinden en te verkennen met behulp van productomschrijvingen en afbeeldingen. Daarnaast kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van attracties bekijken om teleurstellingen te voorkomen. Kortom, alle functionaliteiten van de website zijn verbeterd!

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wij hechten waarde aan uw mening. Daarom zijn wij benieuwd wat u van onze vernieuwde website vindt. U kunt uw feedback hier doorgeven. Of verstuur een bericht via onze Facebookpagina!

Heesbeen nieuwe website