Onze vrolijke draaimolen met 14 zitplaatsen

In deze reeks blogs zetten we onze Super Attracties in het zonnetje. De Super Attracties zijn altijd een groot succes en zijn bovendien nu met het heerlijke weer perfect voor een recreatieve dag in de buitenlucht! Onder onze Super Attracties vallen attracties die geschikt zijn voor jong en oud en hebben we voor elke doeleinde het juiste vermaak. Bent u op zoek naar iets sportiefs, competitiefs of wilt u vooral dat iedereen het gezellig naar zijn zin heeft? Dan kunt u terecht bij Heesbeen. Deze week willen we u graag meer vertellen over onze leuke draaimolen met 14 zitplaatsen!

Een aanwinst voor uw feestje!draaimolen 14 zitplaatsen

Onze vrolijke draaimolen heeft plek voor 14 kinderen, heeft in gebruik een doorsnee van 5 meter en vereist voor het plaatsen een doorgang van minimaal 2,3 x 2,5 meter. Elke zitplek is anders waardoor het leuk blijft om meerdere rondjes te maken in de draaimolen. Kinderen kunnen kiezen uit een ware tijger, leeuw, locomotief, auto, theekop en ga zo maar door! De reacties op onze draaimolen zijn altijd erg positief. Kinderen vermaken zich op elk evenement uitstekend met een klassieke draaimolen.

Waar moet u aan denken?

Hoewel het op- en afbouwen van deze draaimolen enige technische kennis vereist, installeert u deze met 2 personen al met gemak in ongeveer 30 minuten! Deze draaimolen kan enkel vervoerd worden als u in het bezit bent van een BE rijbewijs. Is dat niet het geval? Bespreek dat dan gerust met ons. Wij regelen graag dat uw gehuurde attracties op de afgesproken tijd op de juiste plek arriveren. Tijdens het huren van deze leuke draaimolen dient u permanent gebruikstoezicht op uw evenement te verzorgen. Zo kan iedereen genieten van zorgeloos vermaak voor de kinderen.

Wilt u deze vrolijke draaimolen op uw evenement?

Denkt u erover na om deze Super Attractie in te huren voor uw evenement? Reserveer deze dan snel op onze website! Onze klassiekers gaan altijd snel, vooral in tijden van warm weer. Mocht u vragen hebben over de attractie, de levering of onze service, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met Heesbeen gaat u een zorgeloos feest of evenement tegemoet.