Op zoek naar een echt winter wonderland?

Organiseert u deze winter een evenement en wilt u uw gasten helemaal meenemen in de winterse sferen? Huur dan ons Themapakket Winter Wonderland! Bij dit unieke pakket kunt u kiezen uit drie attracties, zodat u uw bestelling precies naar eigen wens in kunt vullen. Hieronder lichten we de verschillende opties voor u uit!

Bobsleebaan

Organiseert u een indoor evenement? Dan is deze 6 meter lange bobsleebaan altijd een succes. Met vier sleetjes kunnen deelnemers over de lange rollerbaan omlaagglijden en landen ze op een zacht kussen. Plezier gegarandeerd!

 

Sneeuwbalwerpen

Een uitdagend spel: gooi de klittenband sneeuwballen op een groot dartbord met winterthema en haal zo veel mogelijk punten. Leuk voor jong en oud.

 

Hindernisbaan Skibaan

Deze compleet overdekte winterse attractie is ideaal voor binnen en buiten. Sneeuwt of regent het? Dat maakt niet uit! Wie is het snelst door de winterse hindernisbaan? Maak er een echte wedstrijd van.

 

Rodeo Rendier

Deze klassieker brengt gezelligheid op elk kerst gerelateerd of winters evenement. Probeer zo lang mogelijk op het Rodeo Rendier te blijven zitten en behaal de hoogste score van de dag.

 

Rodeo Husky

Deze Rodeo Husky is een speciale kindervariant van onze winterse rodeo’s. Probeer zo lang mogelijk op de husky te zitten en land zacht op de mat tussen de opblaasbare kerstbomen. Lachen geblazen!

 

Klimbergpakket winter wonderland

Deze winterse Klimberg is altijd een groot succes! Laat kinderen aan de achterkant de berg op klimmen, waarna ze weer naar beneden komen dankzij een grote glijbaan. Een leuk en actief spel voor kinderen die ook nog eens extra sfeer geeft aan uw evenement.

 

Springkussen Skihut

Wilt u een echte eye catcher op uw evenement? Deze Springkussen Skihut past perfect in het winterse thema en zorgt ervoor dat kinderen overdekt kunnen springen uit de gure winterwind.

 

Winterklimvulkaan

Deze Winterklimvulkaan is de ultieme attractie voor een winters evenement. Klim zo snel mogelijk naar de top van de overdekte berg via de klimblokken aan diverse kanten. Kinderen kunnen hier heel de dag in klimmen, klauteren en spelen!

 

Mechanisch snowboard

Hoe tof is deze Snowboard Simulator? Probeer te blijven staan op het wiebelende snowboard voor de beste score van de dag. Dit mechanische snowboard is een variant van de rodeo stier, die toch minder grip en wat meer uitdaging geeft. Leuk voor alle leeftijden!

 

Een compleet verzorgde winterse dag

Als u dit complete Winter Wonderland Pakket huurt, verzorgt Heesbeen de op- en afbouw met 2 medewerkers. Deze professionals sluiten de stroom aan, verankeren de attracties en plaatsen valmatten voor extra veiligheid. Om te zorgen dat de attracties optimaal en veilig worden gebruikt blijven onze medewerkers 4 uur ter ondersteuning voor de medewerkers die het permanent gebruikstoezicht verzorgen. Verwacht u drukte? Dan kunnen er optioneel ook kunststof dranghekken worden geplaatst zodat er nette rijen voor de attractie ontstaan.

Een onvergetelijke winter met Heesbeen

Is dit winterse pakket precies wat u nodig heeft voor uw evenement? Reserveer deze dan snel op onze website zodat u bent verzekerd van de leukste attracties op de dag van uw evenement. Wilt u graag meer weten of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met Heesbeen maakt u er een feestje van!