Opblaasbare kerstman

Organiseert u rondom de feestdagen een feest of evenement in kerstthema? Of mag uw winkel of showroom rond deze tijd wel eens extra opvallen? Dan kunt u bij Heesbeen een reuze opblaasbare kerstman reserveren voor de kerstperiode.

Opblaasbare kerstmanEen echte eye catcher!

De reuze opblaasbare kerstman is 4,5 meter hoog. Hierdoor is hij niet te missen en is hij een aanvulling voor uw showroom, winkel, bedrijfsfeest, wintermarkt en evenement rondom de feestdagen. De reuze opblaaskerstman verwelkomt uw gasten hiermee op een wel heel bijzondere manier.

Eenvoudige opbouw

De opblaaskerstman kan worden neergezet op gras en steen. Daarnaast kan hij ook boven op een dak worden geplaatst. Met de meegeleverde blower is hij erg snel opgeblazen en met de spantouwen en haringen wordt de kerstman op zijn plaats gehouden. Denkt u wel nog aan verankeringsmateriaal om hem stevig weg te zetten. Dan is binnen de kortste keren uw locatie versierd met de aanwezigheid van een opblaaskerstman.

Opblaaskerstman reserveren

Wilt u met de feestdagen een opblaaskerstman op uw locatie? Reserveer dan snel deze zeer gewilde en populaire attractie. Voor slechts € 99,- heeft u de kerstman al een dag staan. Voor een weekend betaalt u € 148,50 en voor € 396,01 staat de kerstman de hele week bij u op locatie. Heeft u hulp nodig bij de op- en afbouw? Wij helpen u hiermee graag. Voor vragen of meer informatie over deze publiekstrekker neemt u gerust contact met ons op.