Organiseert u de Koningsspelen ook op 19 april?

Let op! Welke dag organiseert u de Koningsspelen dit jaar?

Dit jaar vallen de Koningsspelen op vrijdag 26 april, slechts één dag voor Koningsdag. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als u hierdoor met de planning in de knoei komt of alle gewenste sportieve spellen en attracties al verhuurd zijn voor Koningsdag. Doordat het vele scholen beter past, worden de Koningsspelen dit jaar dan ook op veel plekken op 19 april gevierd. Verplaatst u de Koningsspelen ook liever naar 19 april? Dan raden wij u aan om op tijd al uw benodigde materialen te reserveren voor deze leuke en sportieve dag!

Deze dag staat in het teken van gezelligheid en sportiviteit, en wat is er nu beter dan allerlei leuke sportieve evenementen? Als u van plan bent een evenement te organiseren, biedt Heesbeen diverse attracties, sportieve spellen en benodigdheden aan om ervoor te zorgen dat iedereen een fantastische tijd heeft tijdens de Koningsspelen.

Organiseer een dag vol sport en plezierkoningsspelen 19 april

De Koningsspelen zijn bedoeld om kinderen op een leuke manier te laten kennismaken met sport en beweging. In de lente, wanneer het weer aangenaam is, is het ideaal om hen te verrassen met leuke attracties. Bij Heesbeen hebben we verschillende soorten springkussens, themapakketten en zelfs georganiseerde en veilige zeskampen vol attracties. Al onze attracties en spellen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus u kunt met een gerust hart genieten van een dag vol plezier en sport. En zou u de gehuurde attracties graag bezorgd willen hebben? Dat is mogelijk! Dan worden deze vroeg op de dag of, zo mogelijk, een dag eerder bezorgd.

Zorg dat u dit jaar uw Koningsspelen op tijd plant!

Tijdens de Koningsspelen is er een grote vraag naar attracties, dus het is verstandig om tijdig te reserveren om er zeker van te zijn dat u de gewenste attracties krijgt. Bedenk dat op 26 april ook Koningsdag nadert, een dag waarop veel van onze attracties al zijn verhuurd. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om te streven naar het vieren van de Koningsspelen op 19 april.

Ontdek onze verschillende opties en maak van deze Koningsspelen een gegarandeerd succes! De gehuurde attracties kunnen vanaf de dag ervoor om 13:00 uur worden opgehaald en moeten de dag na de huurperiode om 13:00 uur weer worden ingeleverd. De meeste attracties passen gemakkelijk op de achterbank, maar als dat nodig is, kunt u bij ons ook een busje of aanhanger huren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het huren van attracties en benodigdheden voor twee dagen.

Maak van de Koningsspelen een onvergetelijke ervaring met Heesbeen!

Wilt u iets speciaals organiseren tijdens deze sportieve dagen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om alle mogelijkheden te bespreken. Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een compleet programma. Heeft u vragen over onze dienstverlening, de attracties of de levering? Wij staan ​​voor u klaar om alle informatie te verstrekken en u te voorzien van professioneel advies op maat. Met Heesbeen kunt u deze Koningsspelen een onvergetelijk succes maken!