Problemen voorkomen met het garantiefonds

Het huren van een attractie zorgt natuurlijk voor een groot feest, maar het is wel een serieuze zaak. Om problemen te voorkomen geldt sinds kort bij Heesbeen het garantiefonds, waardoor u op een verantwoordelijke manier zonder stress bij ons kunt huren. Wij vertellen u graag meer over deze regeling.

Annuleren zonder opgaaf van reden

Het garantiefonds maakt het onder meer mogelijk dat u altijd kunt annuleren zonder een reden op te geven. Er zijn immers voldoende redenen te verzinnen waarom een evenement of feest niet door kunt gaan. Zo is het weer steeds vaker van invloed op het wel of niet doorgaan van een evenement. Ook tegenvallende aantallen inschrijvingen of het ziek worden van bijvoorbeeld een jarige kunnen roet in het eten gooien. De bekendste plotselinge reden tot annuleren was op Koninginnedag 2009, toen de aanslag op het koningshuis invloed had op de drukste attractie verhuurdag van het jaar. Bij annuleren vervallen de inkomsten vaak maar gaan de kosten gewoon door. Dan is het fijn dat u bij ons de mogelijkheid heeft om tot 100 dagen na de orderdatum, op een andere datum alsnog te huren. Wij geven geen geld terug maar zo kunt u op een andere dag alsnog genieten van de gehuurde attracties.

Geen zorgen over materiaal

Dankzij het garantiefonds hoeft u zich ook geen zorgen te maken over eventuele schade aan het materiaal. De nieuwwaarde van onze attracties die worden gehuurd worden namelijk nogal vaak onderschat. Bovendien is het bij schade vaak lastig om de kosten te verhalen op een lopende verzekering. Hierom willen wij u geheel ontzorgen, zodat u zich niet druk hoeft te maken bij eventuele schades. Die worden ook gedekt door het garantiefonds.

Werking garantiefonds

Het garantiefonds zorgt er dus voor dat u als huurder zorgeloos gebruik kunt maken van onze attracties. U bent als huurder verplicht de gehuurde materialen te verzekeren. Wij rekenen hiervoor 5% van de totaalprijs als garantiefonds. Hiermee bent u verzekerd voor annulering en schade, met uitzondering van zoekraken van materialen, diefstal, vandalisme, opzettelijke vernieling en transportschade. Indien u kunt aantonen dat de gehuurde materialen onder de dekking van uw eigen polis vallen berekenen wij deze kosten niet. Het garantiefonds geldt voor alle huurorders zonder uitzondering. Zo kunnen we alle huurders met een gerust gevoel laten genieten van onze attracties.

Attractie huren?

Wilt u ook een attractie huren voor uw feestje of evenement? Kijk dan eens naar het brede assortiment van Heesbeen en profiteer van de zekerheid van het garantiefonds. Voor meer informatie of vragen over het garantiefonds of onze attracties kunt u altijd contact met ons opnemen.