Reserveer alvast uw reuze Kerstman

Het lijkt nog heel ver weg, kerst, maar u kunt maar beter zorgen dat u er op tijd bent. Onze reuze opblaasbare Kerstman is dan ook zo volgeboekt. Dus wilt u graag een Kerstman hebben voor uw markt of winkel? Dan kunt u bij Heesbeen al een mooie reuze Kerstman reserveren voor de kerstperiode.

Kerstman publiekstrekker

Overal inzetbaar

De opblaasbare Kerstman trekt zeker de aandacht. Of het nu gaat om een kerstmarkt, winkel of kerstshow. Dankzij de 4,5 meter hogezwaaiende Kerstman wordt het een groot succes. Een enorme toegevoegde waarde voor uw evenement door te dienen als trekpleister voor publiek. Zo geeft het uw evenement net even wat meer aanzien. Hij is bovendien makkelijk te installeren en overal inzetbaar.

Wees op tijd!

De reuze Kerstman is een zeer gewilde en populaire attractie rondom de feestdagen. Dus zorg ervoor dat u op tijd bent met het reserveren van de diensten van deze opblaasbare publiekstrekker. U kunt hem nu alvast reserveren zodat u zeker weet dat uw evenement kan genieten van de aanwezigheid van deze gigantische Kerstman.

Eenvoudige opbouw

De 4,5 meter hoge Kerstman wordt geleverd in een tas, inclusief alle benodigdheden voor de opbouw ervan. Zo krijgt u spantouwen, haringen en een blower om de Kerstman zo snel mogelijk de lucht in te krijgen. Denkt u wel nog aan verankeringsmateriaal om hem stevig weg te zetten. Binnen de kortste keren is uw evenement dan ook versierd met de aanwezigheid van de opgeblazen Kerstman.

Kerstman reserveren

Wilt u een reuze Kerstman op uw kerstevenement aan het einde van het jaar? Reserveer dan nu alvast onze opblaasbare Kerstman van 4,5 meter. Voor slechts € 99,- heeft u de Kerstman al een dag staan. Voor een weekend betaalt u € 148,50 en voor € 297,- heeft u de Kerstman de hele week op uw evenement. Voor vragen of meer informatie over deze publiekstrekker neemt u gerust contact met ons op.