Sportieve spellen huren voor de Koningsspelen: wees er op tijd bij!

Op 26 april is het weer tijd voor de Koningsspelen! Op deze jaarlijkse feestdag mogen kinderen het liefst heel de dag de buitenlucht in voor een dag vol plezier. Deze dag staat in het teken van gezelligheid en sportiviteit, wat de perfecte gelegenheid is voor allerlei sportieve evenementen. Bent u ook van plan een evenement te organiseren? Heesbeen staat voor u klaar met een scala aan attracties, sportieve spellen en benodigdheden om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd beleeft tijdens deze viering van de Koningsspelen.

Organiseer een sportieve dagkoningsspelen spellen huren

Het idee achter deze dag is om kinderen op een speelse manier te laten genieten van sport en beweging. In de lente is het de perfecte tijd om hen te verrassen met leuke attracties. Van verschillende soorten springkussens en themapakketten tot een georganiseerde en veilige zeskamp vol attracties, wij hebben alles wat u nodig heeft. Onze attracties en spellen voldoen aan de strengste veiligheidseisen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Onder toezicht kunnen de kinderen veilig en de hele dag plezier beleven. Met Heesbeen maakt u van de Koningsspelen een plezierige ervaring voor iedereen.

Plan uw Koningsspelen dit jaar op tijd!

Tijdens de Koningsspelen is er een grote vraag naar attracties. Het is dus verstandig om tijdig te reserveren, zodat u verzekerd bent van de attracties van uw keuze. Ontdek onze diverse opties en zorg ervoor dat deze Koningsspelen een gegarandeerd succes worden! De gehuurde attracties kunnen vanaf de dag ervoor om 13:00 uur worden opgehaald en moeten de dag na de huurperiode om 13:00 uur weer bij ons worden ingeleverd. De meeste attracties passen prima op de achterbank, maar indien nodig kunt u bij ons ook een busje of aanhanger huren. We streven ernaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bespreek gerust met ons de mogelijkheden voor het huren van attracties en benodigdheden voor twee dagen.

Maar let op: de Koningsspelen vinden dit jaar plaats op vrijdag 26 april. Zaterdag 27 april is het Koningsdag, een dag waarop de meeste van onze attracties worden verhuurd. Wilt u een Koningsspelen organiseren met de leukste attracties en sportieve spellen? Doe dit dan het liefst op een andere dag.

Beleef een sportieve dag met Heesbeen

Wilt u iets speciaals organiseren tijdens deze sportieve dagen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om alle mogelijkheden te bespreken. Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een compleet programma. Heeft u vragen over onze dienstverlening, de attracties of de levering? Wij voorzien u graag van alle informatie en een professioneel advies op maat. Met Heesbeen heeft u een duidelijk plan voor ogen. Maak van deze speciale tweedaagse editie van de Koningsspelen een onvergetelijk succes!