Tenten voor uw evenement

Heeft u binnenkort een evenement waarbij u graag een feesttent wilt huren? Dan bent u bij Heesbeen aan het juiste adres! Heesbeen levert verschillende soorten tenten voor uw evenement, feestje of verjaardag. Op deze manier kunnen uw gasten onder de tent zitten voor schaduw en een drankje. Ook hebben wij een kleine vouwtent die dient als kassa. Ideaal voor grotere evenementen waarbij bezoekers moeten betalen voor een drankje, hapje of andere lekkernijen.

Vouwtent

Wilt u graag een vouwtent huren voor uw feestje, zodat uw gasten kunnen genieten van de schaduw? Dan is de vouwtent van Heesbeen ideaal voor u! Onze vouwtent is 4 meter bij 4 meter en 2,5 meter hoog. De tent is eenvoudig op te zetten door het handige uitschuifsysteem. De meeste gebruikers zijn binnen 1 tot 2 minuten klaar met het opzetten van de tent. De vouwtent van Heesbeen is de perfecte middelmaat voor uw evenement of feestje. Naast een dak, kunt u ook kiezen hoe veel zijwanden u wilt hebben en of deze dicht of met een raam moeten zijn.

Partykraam

Naast onze tenten, hebben we ook kraampjes in diverse kleuren voor de liefhebbers. Zo kunt u gemakkelijk de kleur kiezen die het beste past bij het thema. Onze partykraam is 1 meter lang, 2 meter breed en 2,4 meter hoog. Deze kraampjes zijn ideaal voor het verkopen van hapjes, drankjes en lekkernijen. Ook zijn ze geschikt voor de verkoop van kleine spulletjes.

Tafels en stoelen

Een feestje is geen feestje zonder tafels en stoelen. Heesbeen heeft verschillende stoelen, krukken en tafels in het assortiment voor alle soorten gelegenheden. Denk hierbij aan een statafel, loungebank, bartafel met parasol, klaptafel en een klapstoel. Maak uw feestje compleet bij Heesbeen!

Party benodigdheden huren?

Heeft u nog een feesttent met een paar krukken nodig? Of wilt u nog een partykraam huren voor een suikerspinnenkraampje? Wij hebben alle soorten partyverhuur in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tenten