Themapakket: Air Adventure

Bent u op zoek naar topattracties die zorgen voor avontuur bij de kinderen tijdens een feestje of evenement? Dan is het themapakket Air Adventure ideaal voor uw gelegenheid! Dit themapakket is geschikt voor de echte avontuurliefhebbers vanaf 12 jaar. Laat de kinderen genieten van deze prachtige en avontuurlijke attracties, terwijl u toekijkt met een heerlijk hapje en drankje. Lees snel verder voor de diverse attracties die zijn inbegrepen in dit pakket.

Eigen themapakket samenstellen

Bij Heesbeen kunt u zelf uw themapakket samenstellen. Wij hebben een aantal themapakketten uitgelicht, waarbij u een keuze kunt maken uit drie verschillende attracties voor een vaste prijs. Wilt u meer attracties toevoegen aan uw themapakket? Dat is geen enkel probleem! U kunt eenvoudig een extra attractie erbij huren.

Hindernisbaan Adventure

themapakket air adventureDeze prachtige en avontuurlijke hindernisbaan is ideaal voor een wedstrijdje tussen twee teams. Welk team is op deze opblaasbare hindernisbaan het snelst door de kruiptunnels, onder de netten en over de muur?

Slingerbal Adventure

Wie durft zijn tegenstander met de slingerkogel van zijn sokkel af te stoten? Let wel op: iedereen staat te wiebelen op zijn benen!

Glijbaan Adventure

Een glijbaan is al erg leuk, maar een mega glijbaan is super tof! Klim via de touwen omhoog en glijd via het glijvlak naar beneden!

Gladiatorspel Adventure

Wie heeft de kracht en energie om zijn tegenstander met de toortsen omver te duwen? Het gladiatorenspel vindt plaats op pilaren die op het opblaasbare veld liggen.

Springkussen Adventure

Wie springt het hoogst op dit avontuurlijke springkussen? Samen springen is nog nooit zo leuk en gezellig geweest!

Stel uw eigen pakket samen!

Heeft u vragen over het themapakket Air Adventure? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om uw eigen themapakket samen te stellen. Dit is ook mogelijk op onze webshop.