Themapakket: Piratenland

Wilt u graag een evenement of feestje waarbij de kinderen kunnen genieten van verschillende attracties? Dan heeft Heesbeen voor u een fantastisch themapakket met avontuurlijke attracties. Het Piratenland pakket verzekert u van een geslaagd feest waarbij de kinderen de hele dag kunnen genieten van alle attracties in een piratenthema. Lees snel verder welke attracties u krijgt met dit pakket!

Hindernisbaan Piraat

Hindernisbaan Piraat

Deze compacte stormbaan is net een echt piratenschip. De kinderen kunnen alleen of in teams dwars door de boot heen rennen en zien wie het snelst over het grote rad en langs de kanonnen is.

Piratenboot

De piratenboot is een springkussen en stormbaan in één. Klim, glijd en spring tussen alle obstakels door en ontdek alle hoeken van deze spannende piratenboot!

Springkussen piraat

Spring alle kanten op in dit echte piratenspringkussen! Zowel binnen als buiten kunnen de kinderen hier springen tot ze niet meer kunnen.

Draailadder Dubbel

Wie is de beste klimmer van alle piraten? Wie zit er het snelst in de top van de mast? Klim naar boven op deze gigantische klimladder en luid als eerste de bel in het kraaiennest. Deze 6 meter hoge klim is een uitdaging voor de echte klauteraars.

Klimkanon

Op dit klimkanon klimmen de kinderen eerste de hoogte in om vervolgens via de reuze glijbaan weer naar beneden te glijden. Klimplezier voor kids van alle leeftijden!

Speeleiland Piraat

Een compleet speeleiland voor alle piraten om aan te meren en lekker te springen! Compleet springkussen met een glijbaan en obstakels om heerlijk in te spelen.

Uw eigen pakket samenstellen!

Wilt u uw feestje of evenement opfleuren met een echt piraten themapakket? Stel dan uw eigen pakket samen aan de hand van de bovenstaande attracties. U kunt drie verschillende attracties kiezen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.