Themapakket Seaworld

Bezoek de onderwaterwereld en maak kennis met verschillende zeedieren met ons Themapakket Seaworld. Klauter lekker op Snappy Vis om vervolgens naar beneden te glijden. Doe de mini-hindernisbaan Octopus of leef u uit op het mooie speeleiland Seaworld.

springkussen seaworldSpringkussen Seaworld

Met ons Seaworld springkussen bevindt u zich meteen in de onderwaterwereld. Klauter op Snappy Vis en glijd vervolgens naar beneden. Is dat te hoog? Blijf dan op het mooie speeleiland. Speelplezier gegarandeerd!

Snappy Vis

De Snappy Vis is één van onze meest populaire attracties. En dat verbaast ons niets! Deze grote attractie heeft alles wat nodig is voor een ultieme speeldag. Klauter naar boven om vervolgens met een vaart weer naar beneden te glijden. Maar pas op, deze attractie is zeer verslavend!

Kinderland Octopus

Geschikt voor onze allerkleinsten: Kinderland Octopus. Deze attractie is geschikt voor kinderen van 0 t/m 7 jaar. Doordat de Octopus verbonden is met vier verschillende attracties, kan er eenvoudig van de ene attractie naar de andere attractie worden geklauterd. Klimmen, kruipen, glijden, alles in een opblaasbaar dorp voor de kleinste kinderen.

themapakket seaworld

Speeleiland Seaworld

Klaar voor het echte werk? Duik mee in deze spannende, maar o zo leuke, onderwaterwereld met ons Speeleiland Seaworld. Onderweg komt u zeepaardjes, schilpadden, zeesterren en dolfijnen tegen. Als een vis in het water lekker klimmen, klauteren, glijden en springen.

Base Jump Aqua

Durft u het aan? Spring het diepe in en waan u in de prachtige onderwaterwereld met onze Base Jump Aqua. Klim razendsnel snel naar boven, om vervolgens nog sneller naar beneden te glijden. Wie is het snelst?

Themapakket Seaworld

Voor welke attracties gaat u? U kunt bij ons uw themapakket helemaal zelf samenstellen. Kies daarom uw favoriete attracties uit, geef de gewenste huurdatum op en vraag zo snel én eenvoudig een offerte aan. Uiteraard bespreken we graag nog even uw wensen en/of mogelijkheden. Nu al vragen? Neem dan even contact met ons op!