Themapakket Winter Wonderland

Bent u al bezig met het plannen van een mooi winters evenement aan het einde van het jaar? Bij Heesbeen hebben we een zeer compleet themapakket waarmee u uw evenement omtovert tot een waar Winter Wonderland. Dus organiseert u een feestje of evenement waar het winterthema centraal staat? Dan is het Themapakket Winter Wonderland uw sleutel tot succes. Wij laten u graag de verschillende attracties zien.Themapakket Winter Wonderland

Hindernisbaan Ski

Een hindernisbaan maakt ieder evenement interessant. Wie haalt als eerste de eindstreep? Deze winterse variant is volledig overdekt waardoor het uitstekend gebruikt kan worden voor de wintermaanden. Bovendien geschikt voor alle leeftijden.

Springkussen Skihut

Geef de kinderen de dag van hun leven met het Springkussen Skihut, dat volledig in het winterse thema is ingericht. Ook dit springkussen is voorbereid op de wintermaanden, met een kleine voortent waar de kinderen uit de kou kunnen voor ze het overdekte springparadijs betreden.

Bobsleebaan

Geen winterevenement zonder een bobsleebaan. Pak een slee en sjees naar beneden over de maarliefst zes meter lange rollerbaan. Deze attractie past uitstekend in een binnenevenement.

Mechanisch Snowboard

Bent u een held op een snowboard? Laat het maar zien op deze mechanische variant die als een rodeo probeert u er vanaf te gooien. Wie is de koning of koningin van de piste? Het mechanisch snowboard zal het bepalen.

Winterklimvulkaan

Lekker klimmen en klauteren op uw winterse evenement? De Winterklimvulkaan brengt u helemaal naar de top over verschillende klimpaden. Daarmee kunnen er veel kinderen tegelijk de weg naar boven zoeken.

Rodeo Rendier

Iedereen kent de rodeostier, maar kent u het Rodeo Rendier ook al? De kerstvariant van de mechanische stier laat iedereen een rondje op Rudolph maken. Maar wie blijft er het langst op zitten? Uw kerstborrel was nog nooit zo hilarisch.

Rodeo Husky

Voor de kinderen hebben we ook een winterse rodeo-attractie. In plaats van een motor wordt de Rodeo Husky aangedreven door vier trekriemen waardoor de kinderen elkaar van de husky proberen te laten vallen. Wie houdt het langste stand?

Klimberg

Klimmen naar de top van de Klimberg, om vervolgens vanaf de andere kant over de overdekte glijbaan naar beneden te glijden. Het geeft uw evenement een winterse uitstraling, want om de Klimberg kan niemand heen!

Sneeuwbalwerpen

Geen sneeuw buiten maar toch lekker gooien met sneeuwballen? Met deze sneeuwbalwerpenattractie worden er klittenband sneeuwballen op het grote winterdartbord gegooid. Een leuk en actief spel voor jong en oud.

Stel uw winterpakket samen!

Wilt u uw evenement aankleden met echte winterse attracties? U kunt bij Heesbeen zelf het Winter Wonderlandpakket samenstellen. Kies drie attracties of vul het pakket verder aan met uw favoriete attracties. Voor vragen of meer informatie over het themapakket kunt u altijd contact met ons opnemen.