Verhuiswagens en personenbussen huren bij Heesbeen

U zult Heesbeen Attractieverhuur vast kennen van de vele attracties en partyverhuur. Maar wist u dat u bij ons ook personenbussen en verhuiswagens kunt huren? Voor een goede prijs kunt u deze een dag, weekend of week huren.

VerhuizenVerhuiswagens en personenbussen

Wanneer u verhuist is het handig om een grote verhuiswagen of bus te hebben waar al uw meubels in passen. Over deze beschikt u natuurlijk niet zelf, daarom is het slim om er een te huren. Heesbeen verhuurt meerdere van deze bussen zonder dat daar verdere verplichtingen bij komen kijken. Wij zijn dus goedkoper dan een verhuisbedrijf. Een bakbus met veel ruimte achterin kost € 190,- om een weekend te huren. In al onze grote bussen mag je rijden met een gewoon B-rijbewijs.

Grote bus

Het is onhandig om veel personen tegelijk te vervoeren in een auto die daar eigenlijk net te klein voor is. Wanneer u een feest geeft of evenement organiseert, wilt u gewoon dat ook het vervoer goed en comfortabel geregeld is. Bij Heesbeen verhuren we personenbussen voor 6 tot 9 personen zodat iedereen genoeg ruimte heeft op weg naar een dagje uit. Ook deze grote bussen kunnen gewoon worden bestuurd met een rijbewijs B. Al onze bussen hebben een dubbele cabine, zodat u rustig achter het stuur kan kruipen met een volle wagen. Ook deze bussen kunt u een heel weekend huren tegen een gunstige prijs: € 145,- tot € 202,-, afhankelijk van de grootte.

Afhalen

De bussen kunt u afhalen bij onze vestiging in Nuenen, waar we zorgen dat er een bus voor u klaarstaat. Alle papieren zijn dan in orde en we garanderen dat alle noodzakelijke inspecties zijn uitgevoerd. Onze medewerkers hebben kennis van al onze bussen en weten daarom precies waar ze op moeten letten. Ook kunt al uw vragen over de bus aan onze medewerkers stellen voordat u deze meeneemt.

Verhuiswagen of personenbus huren

Heeft u een verhuiswagen of personenbus nodig? Deze kunt u afhalen bij de vestiging van Heesbeen in Nuenen. Kijk snel op onze website naar ons brede aanbod van auto’s en bussen, waarmee u snel onderweg kunt. Wilt u advies over onze voertuigen of heeft u maatwerk nodig? Bel dan gerust met onze verhuurafdeling!