Vier Burendag met de attracties van Heesbeen!

28 september is het weer zover, de nationale Burendag. Een uitgelezen mogelijkheid om samen met uw buurtgenoten in contact te komen en elkaar nog beter te leren kennen. Heesbeen Attractieverhuur biedt u alle mogelijkheden om van deze Burendag een onvergetelijke dag te maken. Zo kunnen alle kinderen uit de buurt de hele dag plezier maken met de meest uiteenlopende attracties!

Samen inzetten voor de buurt

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds om buren dichter bij elkaar te brengen. Door buren meer met elkaar te laten optrekken worden buurten namelijk leuker, socialer en veiliger. De Burendag is een eerste zetje in de goede richting. Door samen dingen te ondernemen tijdens deze dag leert u elkaar nog beter kennen en maakt u van uw buurt een fijne en gezellige plek. Heesbeen ondersteunt u graag tijdens deze feestelijke dag.

Heesbeen fleurt iedere Burendag op

Het doel van Burendag is het plannen van een activiteit om deze samen met uw buren te ondernemen en hierdoor elkaar beter te leren kennen. Heeft u geen inspiratie voor een leuke activiteit? Dan helpen we u bij Heesbeen graag met onze uitbreide verzameling van attracties. Wat dacht u van een stormbaan waarbij u uw buren kunt uitdagen wie het snelste het parcours aflegt. Zoekt u naar wat spelletjes om te doen? Dan hebben we diverse competitie elementen, zoals touwtrekken, het Rad van fortuin en de rodeostier. Wilt u uw Burendag in een bepaalde thema steken? Dan hebben we ook complete themapakketten die u zelf kunt samenstellen met verschillende attracties.

25% korting op iedere 2e attractie

Speciaal voor Burendag krijgt u bij Heesbeen 25% korting bij de huur van iedere 2e attractie. Combineer bijvoorbeeld een draaimolen met een springkussen en laat alle kinderen uit de buurt genieten van hun Burendag. Deze actie geldt speciaal voor de verhuur van attracties op zaterdag 28 september, want dan is het nationale Burendag. Speel de leukste spellen of organiseer een heuse zeskamp en profiteer van deze speciale Burendag korting!

Alleen afhalen in magazijn Nuenen

Bij het huren van een van onze attracties tijdens Burendag geldt dat u de attractie zelf moet komen afhalen bij ons in Nuenen. U kunt bij ons langskomen om de attractie op te pikken bij het magazijn aan de Kruisakker. Heeft u geen passend vervoer? Dan kunt u ook altijd en auto of bus huren om de attractie in te vervoeren.

Maak van uw Burendag een echt feestje

Met de vele mogelijkheden van Heesbeen Attractieverhuur kunt u van Burendag een echt feest maken. De diverse attracties zijn een grote toegevoegde waarde bij de activiteiten. Zoek snel een attractie die past bij uw buurt en geniet samen met de hele buurt van een superdag. Voor meer informatie of vragen over de attracties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Burendag