Vier een geslaagd kinderfeestje met onze kleine springkussens

Wilt u binnen de geldende maatregelen toch nog een geslaagd kinderfeestje houden? Huur dan een klein springkussen voor in de tuin bij Heesbeen! Zo kunt u thuis een geweldig feest organiseren.

Kinderfeestje thuisKleine springkussens

Door de lockdown zijn veel plaatsen waar u mogelijk een kinderfeestje wilde vieren dicht. Familie uitnodigen gaat ook niet: u mag immers maar één persoon per dag uitnodigen. Uw kind heeft echter het geluk dat deze regel voor kinderen onder de 12 niet geldt. Het kinderfeestje kan dus gewoon doorgaan. Maar waar? Gewoon thuis! Bij Heesbeen verhuren we verschillende kleine springkussen die bij u in de tuin passen. Met afmetingen van 3 bij 3 of 4 bij 4 meter zorgen onze medewerkers ervoor dat het kussen op een goede plek komt te staan.

Opblazen

Een kinderhand is snel gevuld; met een springkussen zijn alle gasten op het kinderfeestje uren zoet. Maar voordat het zover is moet het kussen natuurlijk eerst worden opgezet. Dit kunt u zelf doen door het kussen met een bijgeleverde blower op te blazen. Maar u kunt er ook voor kiezen onze medewerkers dit te laten doen. Zo houdt u meer tijd over voor het organiseren van het feest en weet u zeker dat het kussen goed wordt opgeblazen. Ook het afbouwen van het kussen kunt u door medewerkers van Heesbeen laten doen.

Verschillende designs

Wanneer u een klein springkussen bij Heesbeen huurt heeft u de keuze uit verschillende designs. Zo kunt u een springkussen huren dat bij het thema van het kinderfeestje past. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit springkussens met dieren, tovenaars of Bob de Bouwer. Al deze thema’s zijn geschikt voor feestjes van jongens en meisjes. Wij bieden ook een groter springkussen met een algemeen feestthema aan voor verhuur. Hiermee pakt u uit en kunt u uw kind positief verrassen!

Eerlijke prijzen

U kunt onze kleine springkussens huren tegen eerlijke prijzen. Voor de huur van een klein kussen betaalt u, afhankelijk van de grootte, € 74,- tot € 89,-. Een dagje uit kan voor een kinderfeestje al snel flink in de kosten gaan lopen. Met deze kleine extra investering kunt in plaats daarvan toch een geweldig feest organiseren. Wanneer u extra benodigdheden wilt huren bij uw springkussen, bijvoorbeeld valmatten omdat het kussen aan meerdere zijden open is, is dat ook mogelijk bij Heesbeen voor een goede prijs.

Springkussen kopen

Bij Heesbeen bieden we ook de mogelijkheid om gebruikte springkussens te kopen. Deze zijn nog in goede staat maar inmiddels vervangen door nieuwe exemplaren. Dit is dus een ideale optie wanneer u vaker een springkussen in uw tuin op wil zetten. Op deze kussens kunt u bieden; de prijs staat dus niet vast. Voor de blower moet u echter nog wel een meerprijs betalen. Uw gekochte kussen kan uiteraard bij u thuis worden afgeleverd door onze medewerkers.

Huur een springkussen bij Heesbeen

Wilt u een onvergetelijk feestje organiseren met een springkussen? Huur deze dan bij Heesbeen! We verhuren verschillende kleinere kussens die perfect bij u thuis in de tuin passen. Neem snel contact met ons op als u vragen heeft over onze springkussens of vraag een offerte aan.