Vier het EK met onze leuke aanbieding!

Het EK Voetbal 2024 staat voor de deur en bij Heesbeen kunnen we niet wachten! Het belooft weer een geweldig toernooi te worden, met spanning, sensatie en hopelijk veel successen voor ons geliefde Oranje. Bent u ook zo enthousiast en wilt u tijdens de wedstrijden iets leuks organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Huur uw benodigdheden bij Heesbeenvoetbal attracties ek huren

Bij Heesbeen zijn we er helemaal klaar voor om van het EK Voetbal 2024 een onvergetelijk feest te maken. Of u nu als horecaonderneming een kijkevenement tijdens de wedstrijden wilt organiseren of een BBQ- en voetbalevenement wilt organiseren op de camping, wij hebben alles wat u nodig heeft om de juiste sfeer te creëren. Van voetbalattracties tot decoraties, wij hebben alles voor uw EK-feesten in huis.

Voetbalattracties

Maak je klaar voor echt voetbalplezier met onze geweldige voetbalattracties! Van opblaasbare voetbalvelden tot voetbal-darts en snelheidsmeteruitdagingen, er is voor ieder wat wils. Zo kunt u voor de nodige dosis plezier zorgen voor en na de wedstrijd en in de rust. Heeft u onze oranje Voetbal Rodeo al gezien?

Feestelijke decoraties

Zorg voor de perfecte voetbalsfeer met onze feestelijke decoraties. Ga voor een (natuurlijk) oranje thema en kleed uw horecagelegenheid helemaal in thema aan! Wilt u een opvallende publiekstrekker zodat het duidelijk is dat er bij u iets te doen is? Dan hebben wij een grote opblaasbare voetbal in het assortiment!

Comfortabele zitplaatsen

Extra zitgelegenheid nodig? Laat uw gasten optimaal genieten van de wedstrijden met onze huur van comfortabele tafels en stoelen. Niets is belangrijker dan een ontspannen sfeer terwijl je samen juicht voor Oranje.

Oranje Skytubes – aanbieding!

En om het nog leuker te maken, bieden we tijdens alle wedstrijden van Nederland 2 Oranje Skytubes aan voor slechts €75 per wedstrijd! Deze zijn maar liefst 8 meter hoog.

Elke wedstrijd een succes!

Maakt u zich geen zorgen over de organisatie van uw EK-feest; met Heesbeen wordt het een groot succes! vandaag nog contact met ons op om uw EK-benodigdheden te reserveren en profiteer van onze speciale aanbieding voor 2 Oranje Skytubes voor slechts €75 per wedstrijd. Wees er snel bij: er zijn een beperkt aantal Skytubes beschikbaar, dus reserveer op tijd die van u! Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze attracties of diensten.