Voortgang van de verbouwing

We kondigden het u al eerder aan. Na 12 jaar keert Heesbeen Attractieverhuur terug naar de plek waar het ruim 35 jaar geleden allemaal begon: Nuenen. In de ruim 35 jaar tijd waarin wij werkzaam zijn, is er enorm veel veranderd en zijn wij hard gegroeid. De nieuwe locatie heeft dan ook een grote verbouwing nodig. Die is inmiddels in volle gang. Maar wat betekent dat voor u?

Voortgang van de bouw

Ook in Nuenen blijven we doen waar we goed in zijn: van ieder evenement een feest maken met veilige en betaalbare attracties. Op de nieuwe locatie wordt dan ook hard gebouwd aan een nieuwe bedrijfshal achter het woonhuis, waardoor we flexibeler zijn dan ooit. Vanaf eind maart kunnen we last-minute bestellingen gemakkelijker uitvoeren en kunt u 24/7 bij ons terecht voor het ophalen en retourneren van gehuurde goederen.

Open huis

Benieuwd geworden naar de vorderingen van onze verbouwing? Op 31 maart opent Heesbeen Attractieverhuur haar deuren op de nieuwe locatie in Nuenen. U bent tussen 12:00 – 16:00 uur van harte welkom op te komen kijken. Tot die tijd zijn wij gewoon werkzaam in Eindhoven met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent. Voor onder andere partyverhuur, verschillende attracties en diverse thema pakketten staan wij natuurlijk gewoon voor u klaar. Voor meer informatie en adviezen kunt u contact opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.