Wat doet u met Valentijnsdag?

Valentijnsdag is de meest romantische dag van het jaar waarop we massaal de liefde vieren. Oorspronkelijk overgewaaid vanuit Amerika, schieten in Nederland ook steeds meer evenementen uit de grond op deze dag. Organiseert u op Valentijnsdag een evenement, feestje of wilt u op deze dag uw winkel, café of restaurant opleuken, geheel in het teken van de liefde? Dan bent u bij Heesbeen aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis voor een leuke dag vol liefde en vermaak. We lichten hier onze leukste publiekstrekkers en attracties voor u uit.

Wat u ook organiseert: Heesbeen ontzorgt u!publiekstrekker valentijn

Organiseert u op deze romantische dag een wijn- of bierproeverij? Opent u uw deuren voor een kookcursus voor 2 of organiseert u een speciale Valentijns avond in uw restaurant of bioscoop? Dan is een opvallende publiekstrekker een uitstekend idee! Laat uw gasten zien waar ze moeten zijn en trek de aandacht van voorbijgangers op de meest leuke manier. Ons Opblaasbaar Hart is dan perfect voor deze gelegenheid. Vier de liefde met deze feestelijke opblaaspop voor de deur zodat iedereen ziet dat u een speciale dag of avond organiseert ter gelegenheid van Valentijnsdag.

Kleed uw evenement romantisch aan

Ook voor de versiering van uw evenement binnen kunt u bij Heesbeen terecht. Onze Hartballonnen geven een romantische en feestelijke aankleding aan elk feest. Koop ze vanaf 100 stuks voor een voordelige prijs en maak uw gasten blij met de vrolijkste versiering. Ook voor tafels en stoelen, tenten en kramen, verdere aankleding van de avond, speciale traktaties zoals een popcornmachine, ijscokar of suikerspinmachine of bijvoorbeeld een bar en benodigdheden kunt u met een gerust hart bij ons terecht. Wij verzorgen alles voor u tot in de puntjes en garanderen dat u dankzij ons uitgebreide assortiment een onvergetelijke avond kunt organiseren voor uw gasten. Wilt u gewoon graag uw partner verrassen? Of heeft u vermaak geregeld voor op uw evenement? Huur dan een waar Hartenkostuum bij Heesbeen!

Vier de liefde met Heesbeen

Kortom, wij hebben alles in huis om van uw Valentijnsdag een écht succes te maken. Wilt u meer weten over onze producten, attracties of publiekstrekkers? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast geven we u natuurlijk graag een professioneel advies over het gebruik van onze materialen en adviseren we u uiteraard over de juiste benodigdheden voor u. Samen met Heesbeen zorgt u voor een liefdevolle dag voor al uw gasten en kunt u onbezorgd uitkijken naar uw evenement.