Waterpret met onze waterattracties

Wilt u genieten van de nazomer, waarin de dagen nog altijd warm en zonnig zijn? Bij Heesbeen hebben we diverse waterattracties die verkoelend werken en vooral heel veel plezier opleveren. Waterpret gegarandeerd met de diverse topattracties van Heesbeen. Geschikt voor een echt zomers feestje.

Waterspin

Spellen met en op het water

Bij Heesbeen vindt u verschillende soorten waterattracties. Zo hebben we spellen waarin water gebruikt kan worden en er lekker verfrissend genoten kan worden van het water. Maar we hebben ook spellen die daadwerkelijk op of in het water gebruikt kunnen worden. Of u nou een feestje organiseert op straat of in het zwembad, met de spellen van Heesbeen heeft u altijd de keus uit een leuke waterattractie.

Hindernisbanen met water

Wat is er op een warme dag nu leuker dan een hindernisbaan afleggen waarin water een grote rol speelt. Deze hindernisbanen met waterthema zijn uitstekend geschikt voor zomerse buurtfeesten of kinderfeestjes. In ons assortiment vindt u de buikschuifbaan, waar u in twee banen zo ver mogelijk door het water kunt glijden. Daarnaast hebben we de Tobbedansbaan, waarbij u met een tobbe omhoog klinkt en vervolgens zo het zwembad in glijdt. Met de Rodelbaan organiseert u een heuse competitie wie het snels in het water beland. Spektakel gegarandeerd. De Waterhindernisbaan is eveneens een gegarandeerd succes met allerlei klimobjecten die in het water gezet kunnen worden.

Spelen op het water

Naast verschillende hindernisbanen die verkoelend water gebruiken kunt u bij Heesbeen ook diverse attracties of spellen voor in het water huren. Zo kun je een loopmat in het zwembad leggen waar je spelletjes op kunt spelen. Ook de Waterspin zorgt voor het nodige plezier voor de kinderen in het water. Met de zwembad balk kun je een leuke competitie houden wie er het langst op de balk kan blijven staan en wie de ander in het water krijgt. Genoeg leuks voor in het water dus.

Nieuw trampolinevlot

Nieuw in ons assortiment is het trampolinevlot, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Deze drijvende trampoline plaats je in het water, waarna de kinderen hiervan kunnen genieten. Let er wel op dat er permanent toezicht is om de veiligheid te waarborgen. De trampoline heeft een diameter van 3 meter en is 0,5 meter hoog. De huur van de attractie bedraagt € 99,- inclusief btw. Bij het afhalen van het trampolinevlot bij ons in Nuenen krijgt u bovendien nog eens 20% korting.

Waterattractie huren?

Wilt u een verfrissend feestje of evenement geven om de zomer goed af te sluiten? Met de waterattracties van Heesbeen kan dit niet misgaan. Neem een verkoelende duik, spring, klim en klauter en geniet van het water. Voor meer informatie of vragen over onze attracties kunt u altijd contact met ons opnemen.