Wees klaar voor uw gasten op Boerderijdag!

Elk jaar vinden er twee Boerderijdagen plaats door heel het land. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers tussen 10:00 en 16:00 terecht bij boerderijen om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Voor kinderen hartstikke leuk, want waar komt nu precies de melk en kaas vandaan die we elke dag op tafel zetten? Organiseert u iets op Boerderijdag? Maak er dan echt iets speciaals van voor uw bezoekers en huur leuke attracties bij Heesbeen!

Wij hebben alles voor u in het assortimentboerderijdag attractie

Boerderijdag vindt in 2022 plaats op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 6 juni (Tweede Pinksterdag). Deze dagen komen al dichtbij, dus reserveer snel de attractie of benodigdheden naar uw keuze! Heesbeen heeft alles in huis om van jouw Boerderijdag een regelrecht succes te maken. Laat de kinderen spelen in een springkussen, decoreer de boerderij met ballonnen, zet een herkenningspunt op de route zodat de gasten weten waar ze moeten zijn, huur tafels en stoelen per stuk of huur tenten of kramen om de bezoekers wat lekkers aan te kunnen bieden.

Heesbeen maakt het u gemakkelijk

Op Boerderijdag heeft u als organisator het al druk genoeg. Daarom vinden wij het belangrijk dat u de gehuurde spullen gemakkelijk op kunt halen, naar uw eigen agenda. Bij het huren van een attractie of andere feestattributen kunt u altijd met ons overleggen zodat we het u zo eenvoudig mogelijk kunnen maken.

Bij Heesbeen zijn we erg flexibel waardoor we, indien mogelijk, gemakkelijk afhaal- en brengtijden op uw voorkeuren kunnen afstemmen. De attracties zijn af te halen bij ons magazijn in Nuenen op de ochtend van de huurdatum. Ook is het mogelijk om een dag eerder, vanaf 13:00, uw springkussen op te komen halen. Past de bestelling niet in uw eigen auto? Voor maar €19,- kunt een aanhanger bij ons huren. Wij zorgen dat deze vooraf is ingeladen zodat u hem meteen aan uw wagen kunt koppelen voor een snel vertrek.

Vraag ons voor advies

Als u attracties huurt bij Heesbeen bent u helemaal klaar voor Boerderijdag. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan onze website en laat u inspireren door de verschillende opties. Heeft u vragen over het huren van attracties en feestattributen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We beantwoorden graag al uw vragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heesbeen maakt van Boerderijdag een echte beleving!