Winterse publiekstrekker: Kerstman van maar liefst 4,5 meter hoog!

Wilt u uw winkel, wintermarkt, opening, kerstmarkt of kerstshow extra aandacht geven? Dan hebben wij wel een idee: onze 4,5 meter hoge kerstman! Met deze kerstman krijgt u die extra positieve aandacht zeker. Zo een opvallende kerstman blijft niet onopgemerkt bij het publiek. De eerste dag betaalt u € 99, -, de dagen daarna huurt u deze publiekstrekker voor slechts € 10, – per dag!

Kerstman publiekstrekker

Kerstman publiekstrekker Deze kerstman publiekstrekker is maar liefst 4,5 meter hoog. Ideaal om uw evenement of winkel goed mee te promoten. En uiteraard helemaal in het thema van de winter en kerst. Geeft u bijvoorbeeld een winterevenement? Dan is het extra leuk om deze opblaasbare kerstman neer te zetten. Het valt niet alleen op, maar helpt uw bezoekers ook sneller het evenement te vinden.

Kerstdecoratie en kerstpakken

Naast onze fantastische publiekstrekker hebben we ook nog andere attracties in het thema kerst. Zo kunt u bij ons diverse kerstdecoratie huren, zoals een arrenslee met rendier. Dit is ideaal als decoratie voor uw presentatie of evenement. De arrenslee is perfect als fotomomentje met de kerstman. Daarvoor kunt u bij ons ook een kerstmannen kostuum halen, of een kerstvrouwen kostuum. Want eerlijk is eerlijk, wat is een kerstfeest zonder kerstman?

Rodeo Rendier

Bent u op zoek naar een speelse attractie voor het thema kerst? Ga dan voor ons Rodeo Rendier! Deze Rodeo is geschikt voor jong en oud en biedt u gegarandeerd een hoop plezier. Het is niet alleen leuk om te proberen zo lang mogelijk op het rendier te blijven zitten, maar ook als toeschouwer heeft u de tijd van uw leven. Deze attractie is hilarisch, waarbij uithoudingsvermogen en evenwicht van groot belang zijn.

Kerstattractie huren?

Heeft u interesse in het huren van onze kerstman publiekstrekker? Of wilt u graag kerstdecoratie huren, een kerstmannenpak of liever ons Rodeo Rendier? U kunt eenvoudig via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor meer informatie of vragen kunt uiteraard altijd even contact opnemen!

Actie publiekstrekker kerstman

We hebben voor u een speciale actie! U huurt onze kerstman publiekstrekker de eerste dag voor € 99, -, de dagen daarna voor slechts € 10, – per dag. Profiteer nu van deze fantastische actie!