Zo bespaar je kosten bij de afbouw van een luchtkussen!

Wil jij graag kosten besparen bij de afbouw van luchtkussens? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Bij Heesbeen hebben wij een erg handig systeem, genaamd de Inflatableroller, die ervoor zorgt dat je met slechts twee personen loodzware attracties netjes kunt oprollen en opruimen op een ARBO-verantwoordelijke manier.Inflatableroller

Je bespaart kosten met de Inflatableroller!

Om een attractie van 300 kilo op te ruimen zijn er normaal gesproken zeker vier tot zes personen nodig. Met het gebruik van de Inflatableroller kan dit aantal naar slechts twee personen worden gebracht. Voor het opvouwen en opruimen van een luchtkussen is er dus minder personeel nodig en dat bespaart je een hoop kosten!

De voordelen van de Inflatableroller

Ons innovatieve oprolsysteem kan jou vele voordelen opleveren. De Inflatableroller zorgt ervoor dat: – je bespaart op personeelskosten: Er zijn slechts twee personen nodig in plaats van vier of zes personen. – alle luchtkussens strak en compact opgevouwen worden: Dit geeft extra voordelen bij het vervoeren en de opslag van de luchtkussens. – de luchtkussens op een ARBO-verantwoordelijke manier opgeruimd kunnen worden. Ook door minder sterke personen. – je niet vies wordt tijdens het oprollen: Je komt niet in aanraking met het luchtkussen bij het gebruik van de Inflatableroller. – het een hoop tijd scheelt bij het oprollen van meerdere kussens: Je kunt meerdere kussens achter elkaar oprollen zonder te rusten.

Hoe werkt de Inflatableroller?

Wij snappen best dat jij eerst wil weten hoe dit systeem er precies uitziet en hoe het werkt. Daarom geven wij gratis een demonstratie van de Inflatableroller bij jou op locatie! Heb jij interesse in de Inflatableroller? Neem dan gerust contact op, dan plannen we een vrijblijvende afspraak in. Voor meer informatie kun je terecht op www.inflatableroller.com

Heesbeen op Festivak

Op woensdag 15 en donderdag 16 november staan wij op Festivak in Utrecht en nemen we ook onze Inflatableroller mee. Je kunt via deze link gratis kaartjes reserveren!