Coronaproof simulator attracties

Bij Heesbeen kunt u altijd terecht voor de huur van een spel of attractie. Ook in deze tijd hebben we een mooi assortiment aan coronaproof attracties voor alle leeftijden. Deze kunnen prima gebruikt worden zonder risico te lopen op een besmetting. Zo kunt u met het hele gezin veilig genieten van de attractie.

Eenvoudig afstand houden

In ons assortiment hebben we diverse simulator attracties. Deze zijn voorzien van een groot valkussen waardoor u makkelijk 1,5 meter afstand kan bewaren. Bovendien staat of zit elke deelnemer ook op ruim 2 meter afstand van de bediening. Daarmee zijn de attracties uitstekend te gebruiken in de 1,5 meter samenleving waar we nu op moeten letten.

Rodeo attractiescoronaproof attracties

Een simulator attractie zorgt voor de nodige hilariteit. Wie kan het langste blijven zitten zonder in het valkussen te worden gegooid? De rodeo attracties zijn er in verschillende varianten. Zo hebben we de bekende Rodeo Stier, waar u kan zien wie de beste cowboy is. Maar we hebben ook een Voetbal en Eland waar u op moet blijven zitten. Wilt u eens wat anders proberen? Dan is het Mechanische Wakeboard of de Snowboard simulator een goede test voor uw balans.

Veilig en verantwoord spelen

Dankzij de simulator attracties kunt u toch nog veilig en verantwoord genieten van een spel met uw gezinsleden. Bij Heesbeen helpen we u graag om toch nog wat leuks te kunnen doen in deze bijzondere situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons langskomen voor een middag in uw eigen privé attractiepark! 2 uur lang spelen met uw eigen gezin in een veilige omgeving. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen.