Een eigen Winter Wonderland dichtbij huis!

Laat de winter maar komen! Zelfs op de koudste dagen wordt u warm van dit Winter Wonderland-pakket van Heesbeen Attractieverhuur. Lekker klauteren, springen en glijden in hartje winter. Haal met 3 schitterende attracties de wintersport naar u toe!

Winter-attractiepark voor het gezin

De komst van het Winter Wonderland naar uw evenement wordt geheel verzorgd door Heesbeen Attractieverhuur. Twee medewerkers zorgen voor de op- en afbouw. Ze verankeren de attracties en sluiten ze aan op de stroom. Voor extra veiligheid brengen ze ook valmatten mee. Omdat het in een winter-attractiepark voor het hele gezin druk kan worden, is het ook mogelijk om een wachtrij op te bouwen. De attracties zijn geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Winter Wonderland Heesbeen AttractieverhuurVan Rodeo Rendier tot Bobsleebaan

Het winterattractiepark bestaat uit meerdere coole attracties, waar u er drie uit mag kiezen. Er is keus voor jong tot oud. Op een dag in het Winter Wonderland kan je klauteren op de Klimberg, een Rodeo Rendier bedwingen en roetsjen op de Bobsleebaan. En om af te koelen kan je je uitleven bij het Sneeuwbalwerpen. Voor iedere leeftijd is er iets leuks te doen!

Optimale service van begin tot eind

Onze twee Heesbeen-medewerkers blijven vier uur met jou op locatie om de attracties optimaal te laten werken. Zo kan iedereen maximaal genieten van een dagje in Winter Wonderland! Ook ondersteunen zij de vrijwilligers die permanent toezicht houden op de attracties. Zo leveren wij een optimale service en garanderen wij plezier en veiligheid voor het hele gezin. Let op: voor het permanente toezicht moet u wel zelf zorgen.

Verzekerd spelen en genieten

Iedereen in Winter Wonderland, van jong tot oud, moet onbezorgd kunnen spelen en genieten. Daarom is het belangrijk dat u zelf de gehuurde materialen verzekerd. Dit is verplicht zodat u na een dag plezier niet voor verrassingen komt te staan. Wij rekenen 3 procent van de totaalprijs als garantiefonds. Wanneer de gehuurde attracties onder de dekking van uw eigen polis vallen, berekenen wij deze kosten niet.Alles geregeld, maar wilt u toch nog annuleren? Tot 100 dagen na uw order kunt u Winter Wonderland nog voor een andere datum bestellen. Wij geven geen geld terug.

Genieten van uw eigen Winter Wonderland?

Wilt u ook een Winter Wonderland voor u en uw gezelschap? Voor een hele dag plezier van drie attracties betaalt u in totaal € 1.295,-inclusief BTW. Deze prijs is inclusief op- en afbouw en twee begeleiders die u ondersteunen voor vier uren. Wilt u dat onze medewerkers langer blijven? Dat is tegen een meerprijs ook mogelijk. De transportkosten zijn hierbij niet inbegrepen. Zin in deze bijzondere winter-ervaring? Vraag dan meteen offerte aan! Voor meer informatie of vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.