Een reuzekerstman als publiekstrekker op uw evenement!

Op zoek naar een grote publiekstrekker voor uw winterse evenement? Bij Heesbeen Attractieverhuur kunt u nu een opblaasbare kerstman van 4,5 meter hoogte huren als iconische gastheer! Perfect als herkenningspunt, decoratie en achtergrond voor een fotomoment. Omdat de winter eraan komt, verhuren we de reuzekerstman aan voor een speciale weekprijs.

Reuzekerstman Opblaas Heesbeen

Echte trekpleister

Deze geweldige kerstman is een echte trekpleister voor al uw evenementen! Hij past perfect voor een showroom, op een wintermarkt of bij uw winkel. Deze opblaaskerstman wordt compleet geleverd in een tas met spantouwen, haringen en een blower om hem op te blazen. Het verankeringsmateriaal kunt u voor een goede prijs los huren.

Kerstplezier verzekerd

Om het kerstplezier ook in deze tijd te garanderen is het belangrijk dat alles goed geregeld is. Kan uw evenement door corona, slecht weer of afzeggingen niet doorgaan? Wij rekenen 3 procent van de totaalprijs als garantiefonds. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u de opblaaskerstman tot 100 dagen na bestelling alsnog kunt huren.

Een week de kerstman te gast

Vadertje Winter een week lang op uw evenement: het kan bij Heesbeen. Wilt u de gasten van uw evenement met de komst van deze reus verrassen? Vraag dan meteen een offerte aan! Voor de speciale prijs van € 750,-exclusief BTW, vervoeren onze medewerkers de opblaaskerstman naar uw locatie in Nederland. Ook het plaatsen en ophalen zit bij deze weekprijs inbegrepen. Enthousiast over de komst van de kerstman naar uw evenement? Neem dan voor meer informatie of vragen contact met ons op!