Heesbeen Attractieverhuur verduurzaamt

In de ruim 35 jaar waarin we werkzaam zijn, is er enorm veel veranderd en zijn we hard gegroeid. Na 12 jaar zijn we teruggekeerd naar de plek waar het 35 jaar geleden allemaal begon: Nuenen. Omdat we op de oude locatie uit onze voegen schoten, hebben we in Nuenen een nieuwe, grote loods gebouwd, waardoor we flexibeler zijn dan ooit. Voor ons was dit een mooi moment om te kiezen voor een milieubewuste variant. Onze loods is namelijk duurzaam gebouwd en in de toekomst gaan we de lijn van verduurzaming voortzetten. We blijven doen waar Heesbeen Attractieverhuur goed in is, maar gaan dit meer en meer op een duurzame, milieuvriendelijke manier doen!

Een nieuwe, duurzame loods Nieuwe, duurzame loods

Onze nieuwe loods in Nuenen is duurzaam gebouwd. Om deze enorme hal op temperatuur te kunnen krijgen, maken wij gebruik van een warmtepomp. Hierdoor kunnen wij gasvrij verwarmen en zijn we een stuk minder belastend voor het milieu. De energie die in onze loods wordt gebruikt is honderd procent schoon door de komst van zonnepanelen op het dak. Hierdoor verminderen we de CO2-uitstoot, is Heesbeen 3.0 proof en klaar voor de toekomst.

Elektrische autoverhuur

We weten allemaal dat we duurzamer kunnen leven en dat autorijden veel CO2-uitstoot veroorzaakt. Bij Heesbeen willen we hier iets aan gaan doen. Wie de wereld wil veranderen moet beginnen bij zichzelf. Daarom gaan wij de autoverhuur van Autohopper op korte termijn uitbreiden met elektrische auto’s, om zo in de toekomstgemakkelijker de overstap te kunnen maken naar volledig duurzaam rijden. We willen de regio voorzien van duurzame mobiliteitsproducten en vooropgaan in de strijd tegen milieuvervuiling.

Duurzame attracties

Ook op het gebied van attracties slaan we het duurzaamheidpad op. We hebben ballonnenpilaren en ballonnenbogen nieuw in ons assortiment opgenomen. In tegenstelling tot de traditionele pilaren en bogen zijn onze nieuwe artikelen gemaakt van recyclebare kunststof. Ook de ballonnen zijn hiervan gemaakt. Ze zijn dus milieuontlastend en bijkomend voordeel is dat kunststof ballonnen niet leeglopen. Een win-win situatie dus!

Heesbeen op duurzaamheidpad

Heesbeen Attractieverhuur wordt steeds groter en we voelen dan ook de verantwoording om in onze regio het voortouw te nemen richting een betere, duurzame wereld. Met onze nieuwe duurzame loods, toekomstige elektrische auto’s en nieuwe milieuvriendelijke artikelen zijn wij het duurzaamheidpad opgegaan en kiezen we meer en meer voor een milieubewuste keuze.