Nieuwe locatie in omgeving Utrecht!

We kunnen voor onze trouwe klanten goed nieuws melden: we hebben een nieuw bedrijfspand langs de snelweg in de regio Utrecht geopend! Tussen de A27, A12 en A2 is een prachtig pand verschenen dat ervoor moet zorgen dat we nog beter bereikbaar zijn voor onze klanten in het midden van Nederland, zoals Houten, Vianen, Utrecht en Nieuwegein.

Nieuwe centrale locatie

nieuwe locatie UtrechtOp deze plek, in de buurt van Houten, Utrecht, Vianen en Nieuwegein, ligt de nieuwe locatie op een goed bereikbare plek. Daar kunnen onze klanten zelf attracties ophalen en terugbrengen. Deze voorraad van attracties wordt wekelijks aangevuld met veel verschillende attracties van onze hoofdlocatie in Nuenen. Zo kunnen we organisatoren in heel Nederland gave evenementen organiseren met spectaculaire attracties.

Attracties ophalen

Bij Heesbeen Attractieverhuur kunt u veel verschillende attracties huren en zelf ophalen. Deze zijn makkelijk in- en uit elkaar te halen en te vervoeren vanaf onze nieuwe locatie in de regio Utrecht. Daarvoor kunt u bij ons ook verschillende aanhangers huren. Als u zelf niet weet hoe een grote of kleine attractie precies monteert, kunt u een beroep doen op onze medewerkers die daar al jaren ervaring mee hebben.

Evenement organiseren

Wanneer u een tof evenement wilt organiseren, maar hier advies voor nodig heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Heesbeen Attractieverhuur. Ook als u van tevoren nog even zelf naar de verschillende attracties wil kijken, voordat u ze wilt huren. Onze medewerkers leiden u dan rond over de nieuwe locatie en laten u zien op wat voor manier wij bij kunnen dragen aan uw feest.

Meehelpen

Wilt u, zeker nu er meer perspectief is voor de tijd na corona, een gaaf feest of evenement organiseren? Heesbeen Attractieverhuur helpt u daar graag bij! Zo kunnen we met onze attracties, tenten en kramen meehelpen met de organisatie. Stel snel al uw vragen aan ons voor meer informatie!