Perspectief voor evenementen: vanaf 1 juli meer mogelijk

Het afgelopen jaar was zwaar voor organisatoren van evenementen. Mensen mochten niet bij elkaar komen, moesten afstand houden en het liefst thuis blijven. Allemaal dingen die niet handig zijn wanneer je een evenement organiseert. Maar er gloort hoop: het kabinet heeft bekendgemaakt dat vanaf 1 juli misschien wel meer mogelijk is. Buurtfeesten, sportdagen en bruiloften; deze kunnen dan dankzij de vaccinatiecampagne hopelijk weer van start. En uw feest of evenement kan vast wel wat Heesbeen gebruiken.

Evenementen plannen

Dit geeft u als ondernemer weer perspectief om nieuwe evenementen in te plannen. Na een zwaar jaar zonder inkomsten, ziet het ernaar uit dat er dit jaar weer wat kan worden verdiend. Natuurlijk roept dit veel vragen op. Daarom is het belangrijk om alle ontwikkelingen in de gaten te houden. Voor vragen over welke mogelijkheden wij bieden voor de verhuur van attracties en faciliteiten, kunt u natuurlijk altijd bij één van onze medewerkers terecht. Zij staan u altijd persoonlijk te woord.

Attracties huren

evenementen weer mogelijk 1 juli

Wanneer u weer een evenement organiseert, kunt u ook weer naar hartenlust attracties huren bij Heesbeen Attractieverhuur. Bijvoorbeeld een springkussen als toevoeging voor de allerkleinsten. Maar ook meer praktische zaken, zoals een vouwtent, kunnen handig zijn als u weer veel mensen mag ontvangen op uw evenement. Daarnaast is het, in het geval er toch nog een aantal maatregelen van kracht zijn, altijd mogelijk om bijvoorbeeld dranghekken van Heesbeen neer te zetten.

Onder voorbehoud

Natuurlijk is dit alles nog wel onder voorbehoud. Daarom heeft de overheid gezorgd voor een annuleringssubsidie. Daardoor kunt u nu al gaan beginnen met plannen. Deze regeling is gebaseerd op de verwachting dat in de zomer iedere Nederlander vanaf 18 jaar is ingeënt. Ook leveren de Fieldlab-experimenten met evenementen vooralsnog hoopgevende resultaten. Op de website van de Rijksoverheid komt u erachter welke voorwaarden er voor uw evenement gelden.

Garantiefonds

Ook Heesbeen biedt u zekerheid voor het geval dat uw evenement door het coronavirus, of een andere situatie, helaas niet door kan gaan. Met het Garantiefonds van Heesbeen Attractieverhuur kunt u bijvoorbeeld uw evenement annuleren zonder opgaaf van reden. Ook hoeft u zich met het afsluiten van het fonds geen zorgen te maken over schade aan attracties of ander gehuurd materiaal. Deze worden gewoon door het fonds gedekt. Verder bieden we u altijd de mogelijkheid om 100 dagen na de orderdatum de attractie alsnog te huren, zonder dat u daar meer voor betaald.

Verse informatie

De zon schijnt dus weer, en niet alleen omdat het lente is. Het kabinet biedt perspectief, en voor uw evenement kunt u weer leuke en spectaculaire attracties huren bij Heesbeen. Heeft u vragen, omdat deze informatie nog vers is? Dat snappen we helemaal! U kunt natuurlijk altijd in contact komen met de medewerkers van Heesbeen Attractieverhuur voor meer info over de verschillende regelingen, onze attracties en het Garantiefonds. We hopen graag snel van u te horen!