Rodeorijden op jouw evenement in coronatijd

Met het openingsplan van het kabinet komt er meer perspectief voor de evenementenbranche. In juli kunnen de eerste grootschalige events waarschijnlijk weer van start gaan. Maar dit zal naar verwachting nog wel met de nodige maatregelen zijn. Daarom is het goed u daarop voor te bereiden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een coronaproof evenement te organiseren. Dat begin al bij het huren van de juiste attracties, zoals een coole rodeostier.

Afstand houden

RodeostierNatuurlijk is het belangrijk om te blijven denken aan praktische zaken, zoals stickers die het publiek aangeven hoe ze afstand houden en dranghekken, maar de attracties moeten natuurlijk ook voldoen aan een aantal speciale eisen. U moet bijvoorbeeld afstand van elkaar kunnen houden. Met de rodeostier van Heesbeen Attractieverhuur haalt u een spectaculaire attractie naar uw evenement dat het publiek op een veilige manier kan gebruiken. Omdat er maar één persoon tegelijk op de stier kan zitten, is tussendoor desinfecteren genoeg om coronaproof gebruik te garanderen.

Jong en oud

Bij Heesbeen verhuren we veel verschillende rodeostieren voor uiteenlopende leeftijden. Zo bieden wij veilig plezier voor jong en oud. De modellen die u bij ons kunt huren zijn mechanisch én met de hand te bedienen, zodat niet iedere rit te heftig wordt. Het zorgt ook voor een verschil in prijs, waardoor u op een flexibele manier je feest of event kunt organiseren. De mechanische stieren kosten € 374,- inclusief btw, terwijl de attracties die u met de hand kan bewegen € 186,- kosten. Wat leuk is aan de niet-mechanische stier: door met een groepje aan touwen te trekken brengt u het dier zelf in beweging. Zo wordt de attractie interactief, terwijl u toch afstand van elkaar kunt houden.

Verschillende thema’s

Natuurlijk is het niet zo dat alleen stieren gaan bokken zodra je erop gaat zitten. Daarom hebben we bij Heesbeen ‘stieren’ in verschillende thema’s voor jong en ouder publiek. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld stevig vasthouden aan een rodeo husky of rodeopaard. Super leuk op een feestje met dierenliefhebbers! Voor de voetballiefhebbers hebben we ook een rodeovoetbal, waarop u kunt warmdraaien voor het komende EK. Voor iedereen is er dus wel wat leuks, spannends of snels te beleven bij Heesbeen.

Betreed de rodeoring!

Wilt u op uw event testen hoe lang u het volhoudt in de rodeoring? Huur dan één van onze rodeodieren (of voetbal) of geniet coronaproof van één van onze andere attracties! U kunt deze huren door contact op te nemen met Heesbeen Attractieverhuur. Wij hopen snel bij te dragen aan uw prachtige evenement.