4 dagen huren, 2 dagen betalen tijdens Carnaval!

Carnaval is er dit jaar vroeg bij! 7 t/m 11 februari is het zo ver! Het feest barst vier dagen lang los in steden en dorpen van Noord-Brabant en Limburg. Als horecaondernemer is dit dé gelegenheid om groots uit te pakken en uw gasten iets extra’s te bieden. Om dit succesvol te kunnen doen, is het essentieel om goed voorbereid te zijn. Bij Heesbeen hebben we alles om uw café, kroeg of restaurant te ondersteunen, uit te breiden of aan te kleden. En we hebben ook genoeg entertainment voor de kids terwijl de ouders feestvieren. Bovendien hebben we allerlei publiekstrekkers om voorbijgangers te laten weten dat bij u het grootste feest aan de gang is! Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Carnaval is extra voordelig bij Heesbeen!carnaval huren actie

Misschien wel het leukste nieuws voor tijdens de carnaval: u huurt alle spullen en materialen voor 4 dagen, maar u betaalt slechts voor 2 dagen! Wilt u profiteren van onze actie ‘4 dagen huren, 2 dagen betalen’? Dan kunt u de spullen ophalen of leveren we deze op vrijdag 17 februari, en moeten ze weer teruggebracht worden op woensdag 22 februari. Zo kunt u volop genieten van carnaval terwijl wij u helpen om wat extra winst te maken!

Bij Heesbeen huurt u onder andere tafels en stoelen, tenten en kramen, aankleding, linnengoed, extra facilitaire voorzieningen, publiekstrekkers en een bar en benodigdheden.

Heesbeen maakt er een feest van!

Als er één onmisbaar ding is tijdens carnaval, dan is het wel confetti. Wij verkopen grote kilozakken confetti in alle kleuren van de regenboog tegen een voordelige prijs. En als variatie bieden we ook metallic confetti aan, ook per kilo verkrijgbaar. Die vrolijke, dwarrelende stukjes papier zijn een essentieel onderdeel van elke carnavalsavond. Bij ons kunt u ze voordelig inslaan, genoeg voor alle dagen. Ook perfect voor kinderfeestjes en thematische feesten.

Wij zien u met carnaval, alaaf!

Voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod aan benodigdheden, kunt u altijd bij ons terecht. We geven graag persoonlijk en professioneel advies om de beste keuzes te maken voor uw evenement. Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor meer informatie over de producten, bezorging of retourneren. We vertellen u graag meer over onze uitstekende service. Wat u ook plant tijdens carnaval, Heesbeen staat klaar om het tot een succes te maken.