6-persoonsbus

Is het tijd voor een dagje weg of gaat u met een groot gezin op pad? Dan heeft u passend vervoer nodig. Bij Heesbeen hebben we 6-persoonsbussen waarmee u overal naartoe kan. Zonder gedoe huurt u deze bussen dankzij onze samenwerking met Autohopper Autoverhuur Nuenen. Lees meer over deze comfortabele bussen.

Optimale laadruimte voor vakanties of groepstripjes

Wanneer u met een groep op vakantie gaat, een roadtrip wilt maken of gewoon met een groep een gezellig dagje weg heeft gepland is veilig en comfortabel vervoer een van de belangrijkste onderdelen van een geslaagde trip. Bij Heesbeen krijgtu een Toyota Proace of Renault Trafic mee, waarmee u eenvoudig zes personen en alle bagage mee kunt nemen. Mede dankzij de drie m3 aan laadruimte kunt u in totaal maarliefst 1420 kilo kwijt in de auto. Er hoeft geen koffer achter te blijven met deze handige bussen.

Comfortabel én gezellig

De bus bestaat uit een dubbelcabine waarbij er drie zitplaatsen voorin zitten en er nog drie op de achterbank kunnen plaatsnemen. Zo zit iedereen comfortabel en kan de reis beginnen. De bus is bovendien uitgerust met airco waardoor het ook op vakantie lekker koel blijft. Iedere bus beschikt over een muziekinstallatie, dus de reis naar uw bestemming wordt voorzien van de nodige gezelligheid!

Alles over de voorwaarden

U huurt de 6-persoonsbus al voor een bedrag van € 85,- per dag. Dit is inclusief btw en 100 vrij kilometers per dag. Een huurdag loopt van 08.00 uur in de ochtend tot 08.00 uur op de volgende ochtend. Wanneer u de bus huurt wordt er een borgsom in rekening gebracht die per pin betaald dient te worden aan de verhuurbalie. De huurkosten worden vervolgens achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Topreisjes met de zespersoonsbus.

Wilt u lekker een dagje weg of een vakantie met uw grote gezin? Alles is mogelijk met de 6-persoonsbus van Heesbeen. Neem alle spullen mee die u wil en stap in op weg naar uw eindbestemming. Voor eenvoudig huren kunt u terecht bij Heesbeen. U kunt onze bussen op ieder moment van de dag bestellen. En is een 6-persoonsbus niet genoeg voor u? Dan hebben we ook een 9-persoonsbus voor u klaarstaan! Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bus 6-persoons