Profiteer van het relaxt verhuizenpakket

Staat er een verhuizing op de planning en wilt u handig vervoer om alles in één weekend te verplaatsen? De bakwagens van Autoverhuur Nuenen kunt u nu het hele weekend meekrijgen. Zo hoeft u niet te haasten en kunt u alles mooi in een weekend verhuizen. De bakwagens helpen u met een soepele en snelle verhuis.

Geen haastRenault bakwagen met laadklep

Om ervoor te zorgen dat u niet heel de dag hoeft te haasten met verhuizen kunt u de bakwagen nu het hele weekend gebruiken. U kunt de bakwagen G20 op vrijdag aan het einde van de middag ophalen. Zo kunt u op zaterdag zonder problemen beginnen wanneer u wilt. Blijkt de klus wat meer tijd te kosten dan verwacht? Geen probleem. U kunt de bakwagen zondag retour brengen, de tijd maakt hierbij niet uit. Bij Autoverhuur Nuenen kunt u verhuizen zonder tijdsdruk.

Eenvoudig verhuizen

Verhuizen is vaak een flinke klus die behoorlijk veel moeite kan kosten zonder de juiste spullen. Daarom kunt u bij ons een bakwagen huren waar u uw complete inboedel in kunt vervoeren. Voor extra veiligheid en bescherming van uw spullen krijgt u dekens, spanbanden en een verhuishondje voor de zware spullen mee. Wij maken het verhuizen graag gemakkelijk voor u.

Eigen risico verlaagd

Wanneer u een van onze bakwagens voor het hele weekend meeneemt profiteert u bovendien van een verlaagd eigen risico. Bij de huur van de bakwagens van vrijdag tot en met zondag is het eigen risico € 350,- in plaats van de gebruikelijke € 750,-. Zo beperkt u het risico. De totale kosten voor een bakwagen om te verhuizen in het weekend zijn € 199,-.

Bakwagen huren?

Wilt u een bakwagen huren om snel en gemakkelijk te kunnen verhuizen? Kom deze dan op vrijdag halen en breng hem zondag terug wanneer u klaar bent. Autoverhuur Nuenen helpt u graag met het leveren van alle benodigdheden om uw spullen veilig te vervoeren. Bestel direct een bakwagen of neem contact op voor meer informatie.