Bestelbus met 11 m3 laadruimte huren

Heeft u handig en ruim vervoer nodig om uw spullen te verhuizen of heeft u flink wat goederen te verplaatsen? Dan vindt u bij Autoverhuur Nuenen een ideale bestelbus waar u maar makkelijk uw spullen in kwijt kunt. Met deze comfortabele wagen bent u direct van uw vervoersprobleem af.

Eenvoudig verhuizen of vervoerenBestelbus met laadruimte

Zelf de verhuis doen of veel goederen die rijp zijn voor de stort veroveren, het wordt met de bestelbus een simpel karwei. De bestelbus van Autoverhuur Nuenen beschikt over 11 m3 laadruimte waarmee u een complete inboedel zo in de bus schuift. Het bespaart u een hoop ritjes en geeft u de mogelijkheid om zelf de regie te houden over uw verhuizing. De bus is 3 meter lang en heeft een hoogte van 1,89 waardoor ook grotere en lange meubels geen enkel probleem zijn. Het laadvermogen van de bus is ongeveer 1100 kilo.

Luxe extra’s

Naast de laadruimte komt de bestelbus van Autoverhuur Nuenen met diverse extra’s. De bus is namelijk luxe uitgerust met muziekinstallatie, cruise control en airco. Daarnaast is er voorin plaats voor drie personen, waardoor u voldoende hulp mee kan nemen om uit te laden. Let hierbij uiteraard wel op de maatregelen van het RIVM voor een veilige situatie. De bus is tevens voorzien van een trekhaak zodat er nog een aanhanger achter gehangen kan worden als u extra spullen wilt vervoeren. Dit maakt de bestelbus een uiterst geschikt vervoersmiddel voor al uw transport.

Voorwaarden

De handige bestelbus is al voor € 119,- een dag voor u. Dat is inclusief btw en 100 vrije kilometers per dag. U huurt de bus van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur op de volgende ochtend. Het bedrag wordt vooraf als borgsom in rekening gebracht waarna de huurkosten achteraf worden verrekend met de borg. Het is ook nog mogelijk om het eigen risico te verlagen van € 750,- naar € 350,- voor € 9,- per dag en een inzittendeverzekering aan te schaffen.

Eenvoudig en comfortabel vervoer

Wilt u graag gemakkelijk uw spullen vervoeren zonder een externe partij in te huren? Dan huurt u een bestelbus bij Autoverhuur Nuenen en kunt u zelf eenvoudig alles vervoeren of verhuizen. Bestel nu uw gewenste bestelbus en profiteer van het gemak van onze vervoersmiddelen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.